Acid hialuronic pentru ridurile de pe frunte

Nu mai poți să-ți suporți fața ridată? Ia imediat atitudine și folosește acid hialuronic riduri frunte pentru a avea o piele netedă și strălucitoare.

Toate femeile se îngrijorează încă de la apariția primelor riduri, pentru că liniile fine se pot transforma rapid în riduri adânci dacă nu iei măsurile necesare la timp.

De ce să te mulțumești cu puțin când poți folosi o mulțime de soluții moderne care te ajută să scapi sigur și rapid de ridurile inestetice? 

Ce sunt ridurile de pe frunte?  

Ridurile de pe frunte sunt riduri de expresie ce apar datorită contracțiilor repetate ale mușchilor faciali care sunt responsabili cu tonusul pielii.

Expresiile faciale care apar pe față atunci cand ne încruntăm duc la apariția ridurilor pe frunte.  

Fiecare expresie de pe față duce la formarea unor mici șanțuri. De fiecare dată când zâmbești, te incrunți sau ești uimit, pe chipul tău apar diferite linii care contribuie la formarea sau adâncirea ridurilor de expresie.

Până la 30 de ani pielea își menține elasticitatea și revine imediat la formă inițială după ce grimasă de pe față dispare, însă după aceea pielea nu mai este la fel de elastică iar ridurile se imprimă foarte ușor.

Expresiile faciale facilitează apariția acestor riduri de expresie pe frunte, însă poți face o mulțime de lucruri pentru a amână apariția acestor riduri, cum ar fi să limitezi expunerea la soare  sau pentru a le estompa folosind acid hialuronic pentru riduri frunte.

De ce apar aceste riduri? 

Ridurile de expresie apar deseori pe frunte, chiar dacă inițial doar în timpul unei expresii faciale însă apoi se adâncesc.

Expresiile faciale cum sunt zambetele sau încruntările ajuta la dezvăluirea sentimentelor fără să mai fie nevoie de cuvinte. Acest lucru se datorează faptului că sub pielea de pe frunte nu se află țesuturi adipoase care i-ar putea oferi susținere și fermitate. 

În plus, fruntea este mult mai expusă radiațiilor solare decât alte zone, iar razele UV au influențe negative și facilitează apariția ridurilor. 

Alte obiceiuri nocive sunt fumatul și consumul de alcool.

Fumatul restricționează fluxul sanguin de la nivelul pielii iar alcoolul duce la uscarea pielii, iar atunci când își pierde elasticitatea se favorizează formarea unor “șanțuri” pe față.

Alte cauze care duc la apariția ridurilor sunt:

          -trecerea timpului 

          -fotoimbatranirea 

          -dieta

          -poluarea

          -expunerea prelungită la soare

          -hormonii

          -modificări la nivelul dermului și epidermului

Odată cu procesul de îmbătrânire apar ridurile, pentru că pielea se deshidratează, scade cantitatea de colagen și acid hialuronic ceea ce  face pielea să-și piardă din fermitate, volum și din strălucire. 

Pielea noastra contine colagen care sustine sanatatea pielii și a oaselor care poate fi redus cam 30% până la vârsta de 45 de ani. De asemenea, pielea conține în proporție de 50% acid hialuronic pentru că este cel mai mare organ din corp.

Cu timpul, organismul nu mai poate secreta cantitatea necesară de colagen și acid hialuronic, de aceea este indicat să le suplinim, pentru a păstra pielea netedă și frumoasă.

De ce sa alegi acidul hialuronic cand poți folosi o cremă cu acid hialuronic, colagen, coenzima Q 10 si alte ingrediente necesare pentru frumusețea pielii?

În acest context, crema Ridonela reprezintă o alternativă excelentă, deoarece conține acid hialuronic ce conferă hidratare de lungă durată, colagen vegetal ce restabilește cantitatea de colagen din piele și îi oferă fermitate, coenzima Q10 ce reduce profunzimea ridurilor și netezește pielea dar și uleiuri vegetale și vitamine.

Acid hialuronic pentru riduri frunte 

Acid-hialuronic-riduri-frunte-tratament

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic se poate face folosind creme, măști sau injecții, în funcție de preferințe. 

Acest tratament de intinerire cu acid hialuronic pentru riduri frunte oferă efecte vizibile.

Mai întâi trebuie să mergi la un control, apoi se stabilește numărul de ședințe de care ai nevoie, în funcție de profunzimea lor.

În principiu, niciodată nu mergem la o singură ședință. Pentru a păstra aspectul întinerit al tenului, este nevoie să repeți procedura la un interval de 6 luni sau un an.

Injectarea acidului hialuronic este o procedură ușoară și rapidă.  Este nevoie de o câteva ședințe pentru atenuarea ridurilor iar pentru ștergerea acestora.

Tratamentul de umplere a ridurilor cu acid hialuronic, duce la refacerea volumului facial și prevenirea adâncirii ridurilor, conferind pielii un aspect proaspăt și mai tânăr.

În acest fel, efectul de netezire a ridurilor se menține pentru o lungă perioadă de timp. Rezultatul obtinut depinde de la persoana la persoana.

Efectul de netezire poate să dureze mai mult sau mai puțin, în funcție de profunzimea ridurilor și de modul de îngrijire și protecție a pielii.

Rezultatul este unul semnificativ încă după prima ședința însă efectul wow se obține după mai multe sesiuni cu produse injectabile cu acid hialuronic. Această substanță este ideală pentru umplerea dermică și conferă o senzație naturală, asigurând rezultate durabile.

Fillerele cu acid hialuronic apar sub formă de geluri injectabile, dar sunt și mai fluide care se absorb mai rapid. Acestea se introduc ușor sub piele pentru a restabili volumul pielii și a face ridurile să dispară.

În urma acestui tratament vei avea o senzație de netezime și naturalețe.

Acidul hialuronic este foarte renumit pentru capacitatea sa de a hidrata pielea în profunzime. 

Scăderea producției de acid hialuronic înseamnă pierderea cantității optime de apă în piele, ceea ce duce la uscarea acesteia și implicit, la apariția ridurilor și un aspect îmbătrânit.

Tratamentul cu acid hialuronic pentru riduri frunte se face sub anestezie locală și durează doar 10-15 minute. Efectul este vizibil imediat și se menține timp de 6-12 luni sau chiar mai mult. 

Factorii care influențează rezultatele în mod decisiv sunt: stilul de viață, metabolismul, vârsta, sexul și medicația.

Înainte de tratament cu o săptămână se recomandă sistarea administrării de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina C și E. 

Pentru a reduce riscurile temporare de umflare sau înroșire după tratament se recomandă:

          – evitarea efortului

          – evitarea expunerii la temperaturi extreme de frig sau caldura intensă, saună, solar sau soare

          – evitarea consumului de alcool pentru 24 ore după tratamentul cu acid hialuronic pentru riduri frunte

Acesta este contraindicat pentru femeile care se află în perioada de sarcină sau alăptare, pentru cei care suferă de boli autoimune și alergii sau urmează un tratament anticoagulant.

Dacă nu ești adepta tratamentului cosmetic, ai la îndemână soluția perfectă ce constă în utilizarea ușoară și eficientă a cremei Ridonela.

Aceasta reprezintă un mix de ingrediente active cum ar fi: niacinamida, Tens Up, ulei de argan, de rodie și alte produse naturale ce au grijă de pielea ta. Niacinamida reduce inflamațiile și acționează ca o barieră de protecție a pielii iar Tens Up șterge ridurile adanci și liniile fine, lăsând în urmă un ten neted și catifelat. 

Crema se aplică rapid, se absoarbe imediat în piele și chiar funcționează. Efectul miraculos se observă după câteva săptămâni, astfel că e nevoie de doar un minim de efort și un produs eficient pentru a scăpa de ridurile inestetice.

Nu uita că această cremă conține 12 ingrediente active printre care și acidul hialuronic care își intensifică efectul datorită combinației perfecte dintre acestea.

Ce este acidul hialuronic? 

Acidul hialuronic este o polizaharidă, ce se regăsește, în mod natural, în organism, la nivelul ochilor, articulațiilor și al pielii. Această substanță susține producția colagenului și facilitează reținerea unei cantități optime de apă, ceea ce duce la hidratarea pielii în profunzime și păstrarea elasticității.

Acidul hialuronic are rol de lubrifiere și hidratare, iar peste 50% din această substanță se găsește în piele.

Pe măsură ce organismul îmbătrânește concentrația de acid hialuronic scade ceea ce duce la pierderea elasticității pielii și apariției ridurilor fine.

Injecțiile cu acid hialuronic pentru riduri frunte împiedică îmbătrânirea pielii, conferă un plus de volum, înlocuind grăsimea și masa osoasă care se resorb odată cu vârstă, în special la nivelul feței.

Pe piață există o gamă largă de produse cu acid hialuronic: creme, seruri, măști și soluții injectabile. Totuși, multe dintre acestea au efect doar pe termen foarte scurt, astfel că nu durează mai mult de 3 zile. Aici apare diferența remarcabilă.

Fillerele cu acid hialuronic oferă o hidratare puternică și de durată.

Există mai multe tipuri de fillere iar acestea se deosebesc prin concentrația fiecăruia. 

Atunci când scade producția de colagen pielea este mai dispusă apariției ridurilor de aceea este bine să intervii cu acid hialuronic pentru riduri frunte.

Vârsta este principalul factor care duce la pierderea resurselor ce mențin elasticitatea pielii și favorizează uscarea acesteia. 

Beneficiile utilizării de acid  hialuronic pentru riduri frunte sunt uimitoare. Studiile arată că această substanță influențează în mod semnificativ creșterea țesuturilor moi, susține producția de colagen și elastină, păstrează pielea hidratată și reduce aspectul ridurilor.

Hidratarea pielii ocupă un loc extrem de important deoarece face tenul să arate mai sănătos, mai tânăr și îi oferă o vibrație aparte.

Acidul hialuronic reduce semnele îmbătrânirii și contribuie la estomparea ridurilor. Injectarea cu acid hialuronic se face numai de către specialiștii in domeniu, la un cabinet medical specializat pentru a-ți asigura cele mai eficiente rezultate.

Cine nu dorește să fie injectat poate să folosească seruri, măști sau creme ce conțin această substanță hidratantă în propria casă.

În selecția acestor produse trebuie să verifici cu atenție care sunt ingredientele componente și care este cantitatea de acid hialuronic existentă. Aceștia sunt factorii decisivi care influențează obținerea rezultatelor dorite, precum și menținerea acestora în timp.

Prin urmare, acidul hialuronic este ingredientul cheie care împiedică îmbătrânirea prematură și combate cu succes semnele acesteia.

Acid hialuronic riduri frunte – preț 

Dacă vrei să folosești acid hialuronic pentru riduri frunte, trebuie să decizi în primul rând sub ce formă vrei să-l administrezi și să afli care sunt costurile. 

Dacă ești adeptul tratamentului cosmetic prețul acestuia variază între 1000 și 2000 RON, în funcție de cabinetul ales.

Ține cont că uneori este nevoie de o singură intervenție iar alteori se recomandă mai multe ședințe. Poți să găsești și anumite pachete care îți asigură un cost mai bun. 

În ceea ce privesc cremele costurile se integrează undeva între 100 și 300 RON în funcție de marcă  iar măștile cu acid hialuronic pentru riduri frunte costă de la 30 la 90 RON.

Ia în considerare faptul că indiferent de soluția aleasă, acestea pot avea efecte adverse, deoarece produsele cosmetice conțin de cele mai multe ori alcool și alte substanțe chimice ce sensibilizează pielea iar injecțiile cu acid hialuronic pot declanșa acnee sau reacții alergice. 

Dacă nu vrei să-ți asumi acest risc, îndreaptă-ți atenția către produsele naturale cum este crema Ridonela. Aceasta conține acid hialuronic, tratează cu blândețe pielea și este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Acid hialuronic riduri frunte – efecte secundare

Acid-hialuronic-riduri-frunte-efecte-secundare

În mod normal, acidul hialuronic nu irită și nu declanșează iritații însă în unele cazuri, pot apărea efecte adverse.

Care sunt cele mai frecvente complicații?

Deseori pot să apară umflături, roșeață sau chiar blocarea circulației sângelui. 

Iată care sunt acestea și când pot apărea:

1) Roșeață, umflături sau vânătai

Acestea sunt cele mai frecvente reacții întâlnite după injectarea cu acid hialuronic. În mod normal, dispar după o scurtă perioadă de timp, uneori după câteva ore, alteori după câteva zile.

Utilizarea canulei atraumatice scade riscul de formare a hematoamelor.

Tehnica de injectare cu canula atraumatică oferă un plus de confort și un risc minim de apariție a echimozelor sau a altor efecte secundare.

În plus, durata de refacere este minimă iar rezultatul obținut este unul pe măsura așteptărilor.

Canula atraumatică este special concepută pentru remodelarea eficientă a feței și reduce timpul de procesare a grăsimilor. Aceasta este sub forma unei seringi și este prevăzut cu un piston canelat cu ajutorul căruia se face injectarea.

Procedura de injectare durează câteva minute, nu este dureroasă, dar poate duce la o senzație ușoară de disconfort, care dispare treptat.

2) Migrarea acidului hialuronic

Migrarea se datorează unei tehnici incorecte de injectare sau a unui volum prea mare de substanță folosită într-o singură ședință.

Pielea este organul cel mai elastic din corp și se întinde sub acțiunea acidului hialuronic.

Atunci când pielea își depășește capacitatea de elasticitate acidul poate migra depășind conturul frunții ceea ce poate duce la o asimetrie vizila.

Uneori pot apărea mici aglomerări de acid hialuronic imediat după injectare ceea ce duce la un aspect neuniform  și inestetic în același timp.

3) Necroză – blocarea circulației sangvine

Necroza este o reacție adversă care poate lăsa permanent semne inestetice pe zona afectată.

Cauza acestui efect secundar este strâns legată de injectarea cu acid hialuronic pentru riduri frunte ceea ce impiedica irigarea țesutului cu sânge. De asemenea, injectarea unui volum prea mare de acid hialuronic poate determina compresia arterială.

Nu este indicată utilizarea acidului hialuronic în următoarele situații:

  • Dacă pacientul nu are nevoie de volumizare
  • Dacă prezintă exces de piele în zona frunții

În concluzie, liniile fine și adânci se corectează prin umplere cu acid hialuronic. Este foarte important să faci un consult prealabil pentru a vedea dacă ești potrivit pentru acest tratament. 

Este dovedit faptul că acidul hialuronic ajută la menținerea hidratării cutanate îmbunătățind aspectul ridurilor și conferă un plus de volum, umplând golurile care se formează în piele, datorită lipsei de colagen și acid hialuronic. 

Acum toată lumea are acces la serviciile dermato-estetice, care s-au dezvoltat în mod benefic în ultimii ani, ceea ce sporește interesul femeilor pentru procedurile rapide și minim invazive. 

Este foarte important să urmezi cu strictețe o rutină de îngrijire a pielii, utilizând produse naturale care îți oferă beneficii semnificative asupra îmbunătățirii aspectului tenului.

O soluție extrem de eficientă este crema Ridonela, care ajută la reconstrucția acestor substanțe epuizate și redă frumusețea pielii, hidratând-o în profunzime. 

Cu puțină răbdare și atenție vei reuși să selectezi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Bucură-te din plin de sănătate și vitalitate și fă tot ceea ce îți stă în putință pentru a păstra fermitatea pielii pentru cât mai mult timp.