FORMULE COSMETICE DE PRIMA CLASĂ
PE BAZĂ DE PLANTE
Sanelina aduce frumusețea naturală la cel mai înalt nivel!

Sanelina Beauty este o companie înființată cu scopul de a oferi îngrijirea potrivită persoanelor care folosesc produsele noastre cosmetice. Pentru noi este foarte important ca produsele pe care le realizăm să acționeze eficient asupra tenului și părului.

Misiunea noastră este să realizăm produse cosmetice care să conțină ingrediente sănătoase și, în același timp, să creștem gradul de conștientizare cu privire la importanța naturii și a puterii ei.

Și cum facem asta?

Ne ghidăm după acest citat celebru: „Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”.

Am luat lucrurile în propriile mâini și am realizat Sanelina Beauty produse destinate persoanelor cărora le pasă de îngrijirea tenului.

Pentru a realiza acest lucru, am eliminat în primul rând de pe lista ingredientelor tot ceea ce nu ar trebui să conțină un produs cosmetic destinat îngrijirii personale. Acestea sunt parabeni, sulfați, siliconi, ftalați și coloranți artificiali.

După aceea am dezvoltat formule bio avansate Sanelina Beauty din ingrediente selectate cu grijă care sunt destinate special pentru îngrijirea personală. Aceste formule sunt alcătuite pe bază de plante, fie că este vorba de uleiuri vegetale de cea mai bună calitate sau de substanțe extrase din acestea.

Dar nu ne-am oprit aici. Am vrut să profităm la maximum.

Produsele noastre conțin ingrediente active în concentrația maximă admisă – și asta le face să fie atât de eficiente.

Balkan awards

Produsele Sanelina Beauty se pot comanda doar online. Se realizează în loturi mici, pentru a menține procesul sub control și a păstra standardul de calitate. În loc de cantități mari și distribuție, preferăm să investim bani în formule mai avansate, noutăți și protecția mediului. Eforturile noastre au fost recunoscute de societate, astfel în anul 2021 am primit Balkan awards pentru produsele noastre.

Recenziile utilizatorilor noștri confirmă că suntem pe drumul cel bun pentru a ne atinge obiectivul – să creăm o lume în care natura ocupă un rol important, mai ales atunci când vine vorba de produse cosmetice.

Rămâneți cu noi în această călătorie.

CLIENȚII NOȘTRI DESPRE NOI:

„În sfârșit am scăpat de cearcăne și de un ten obosit. Ridonela este secretul meu pentru un aspect tânăr și plin de prospețime!”

„În sfârșit am scăpat de riduri și de un ten deshidratat. Ridonela este secretul meu pentru un aspect tânăr și plin de prospețime!”
„Din nou am un ten tonifiat, iar ridurile și cearcănele aproape că au dispărut. Acum mă simt mai relaxată. Ridonela mi-a redat încrederea în mine!”
Ingrediente de origine naturală certificată de cea mai înailă calitate.
O combinație de ingrediente naturale selectate cu grijă și realizări biotehnologice moderne.
Formule atent concepute unde fiecare ingredient joacă un rol important.
Produsele Sanelina se pot comanda doar online.
CUMPĂRARE SIGURĂ
LIVRARE RAPIDĂ
PLATA PRIN RAMBURS
SANELINA BLOG
AICI GĂSIȚI RĂSPUNSURILE LA CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI ȘI INFORMAȚII DESPRE ULTIMELE TRENDURI COSMETICE