Tratament riduri gât – soluția simplă și rapidă!

Te-ai săturat de un aspect inestetic? Tratamentul pentru ridurile de pe gât poate fi soluția ideală chiar pentru tine, descoperă-l acum!

Pe lângă cunoscutele riduri de pe față, pe care le știm cu toții și despre care poți afla mai multe accesând acest link, ridurile pot apărea chiar și pe gât.

Din fericire, există tratament pentru ridurile de pe gât, ba chiar mai multe, care pot fi eficiente și rapide pentru tine și pe care le vei afla din acest articol în următoarele minute.

Tratament riduri gât – alege unul care ți se potrivește!

 

Chiar dacă obișnuim să avem grijă de tenul nostru, de cele mai multe ori, pielea gâtului și decolteului sunt uitate, acest lucru favorizând apariția imperfecțiunilor nedorite.

Pielea de pe gât este la fel de predispusă factorilor externi și la fel de sensibilă ca cea de pe față, de aceea este important să acordăm aceeași grijă deosebită și gâtului.

Cauzele apariției ridurilor pe gât:

  1. Fotoîmbătrânirea – cauzată de expunerea exagerată la soare și de lipsa protecției solare
  2. Lipsa hidratării – cu ajutorul unei creme hidratante, pentru a oferi pielii un aspect sănătos, curat și îngrijit

Înainte de a afla care sunt aceste tratamente, este bine să optezi pentru cel care ți se potrivește cel mai bine.

Cum poți face asta?

  • Optezi pentru cel care îți face cel mai mult cu ochiul, care crezi că este favorabil pentru timpul de care dispui ca să urmezi un tratament
  • Mergi către cel care ți-a trezit interesul cel mai mult și te-a făcut deja să-ți imaginezi rezultatele și procesul
  • Le încerci pe toate, pentru a afla care dă rezultate optime
  • Mergi la un medic dermatolog specialist, pentru a îți recomanda tratamentul pentru ridurile de pe gât care ți se potrivește

Tratamentul pentru ridurile de pe gât este o alegere bună pentru oricine, indiferent de tipul tratamentului, deoarece acesta ne ajută să obținem ceea ce ne dorim: o piele sănătoasă, strălucitoare, fină și lipsită de imperfecțiuni.

Cum să previi apariția ridurilor de pe gât?

 

Este necesar și indicat să începi să previi apariția ridurilor de pe gât, mai ales dacă nu-ți dorești să ajungi în postura de a le avea și de a fi nevoită să alegi un tratament potrivit.

tratament-riduri-gat

Așadar, iată cum poți să previi apariția ridurilor de pe gât:

  1. Folosește o cremă naturală, hidratantă.

Poți alege crema pe bază de plante, care te va ajuta să previi apariția ridurilor de pe gât și chiar să le diminuezi vizibil dacă te confrunți cu ele, numită Ridonela.

Această cremă reprezintă un amalgam de substanțe naturale, care îți vor oferi o piele sănătoasă și care o vor hidrata exact așa cum ar trebui.

Combinația de uleiuri cu acid hialuronic, tens-up, coenzima Q10, colagen vegetal, dar și alte ingrediente pe bază de plante, vor menține pielea hidratată.

Comandă crema de pe ridonela.ro și bucură-te de combinația ingredientelor care-ți mențin activă bariera naturală de protecție a pielii.

Ba mai mult, te va proteja de factorii externi și de radiațiile ultraviolete.

  1. Folosește protecție solară

Dacă ai posibilitatea, nu te expune la soare între ora 10:00 și ora 16:00, deoarece razele solare sunt destul de nocive în acest interval orar.

Optează pentru o cremă cu SPF de minim 30 și aplic-o cu 15 – 20 de minute înainte să ieși din casă, indiferent de anotimp și de vremea de afară, deoarece chiar și pe timp de sezon rece, razele sunt prezente și ne pot afecta pielea la fel de mult.

  1. Demachiază-te

Pentru ca pielea să nu fie afectată și predispusă la apariția ridurilor pe gât, ar trebui să te demachiezi în fiecare seară. Dacă nu îți cureți pielea gâtului, aceasta va favoriza apariția ridurilor, deoarece, pe parcursul zilei, s-au adunat radicali liberi și bacterii care îți pot oferi un aspect nedorit.

Două dintre cele mai importante categorii de îngrijire a pielii sunt demachierea și hidratarea.

  1. Exfoliază pielea

La fel cum procedezi cu tenul, pielea de pe gât trebuie și ea exfoliată de două ori pe săptămână.

Astfel, vei îndepărta celulele moarte, impuritățile de la nivelul pielii și vei stimula regenerarea celulară.

Optează pentru un exfoliant cu particule fine, nu dure, pentru a nu provoca răni sau iritații.

  1. Stil de viață sănătos

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că stilul de viață ne influențează cel mai mult aspectul și starea de spirit.

Așadar, un tratament pentru ridurile de pe gât este reprezentat de stilul nostru de viață.

Consumă cât mai multe fructe și legume zilnic, alături de o gustare care conține grăsimi sănătoase (alune, nuci, migdale, fistic) și hidratează-te corespunzător (minim 2L de apă pe zi – opt pahare mari).

De asemenea, nu uita să ai o viață activă și dacă nu reușești să faci mișcare zilnic câte 30 de minute intens, atunci fă sport de minim trei ori pe săptămână.

Este bine să începem să avem grijă de noi încă de mici, deoarece studiile arată că adolescenții, în general, nu au un stil de viață sănătos.

Pielea este prima care ne arată ceea ce se întâmplă în interiorul nostru și faptul că nu avem un stil de viață sănătos se observă asupra pielii.

Tratament riduri gât sau acoperirea acestora?

 

Dacă nu ești fanul tratamentelor pentru ridurile de pe gât, poți opta pentru acoperirea acestora.

Însă, s-ar putea să existe momente în care nu vei reuși sută la sută, din cauza faptului că, probabil, pur și simplu vei uita și vei neglija acest aspect.

În plus, devine obositor să fii nevoită mereu să îți ascunzi imperfecțiunile cu mici trucuri.

Dacă, totuși, ești dispus doar să le acoperi, iată cum ai putea face acest lucru:

  • Aplică o loțiune autobronzantă – aceasta va masca aspectul ridurilor fine de pe gât; cele proeminente nu vor fi acoperite în totalitate. Poți opta pentru o loțiune sidefată, pentru un efect mai eficient.
  • Poartă accesorii și haine care să acopere gâtul – de exemplu: coliere mari, eșarfe, bluze cu guler înalt. Acestea, pe lângă faptul că îți acoperă ridurile, îți vor oferi un aspect elegant în orice moment al zilei.
  • Machiază-te în așa fel încât să acoperi ridurile de pe gât. Nu exagera cu fondul de ten, folosește corectorul (acestea să fie cât mai apropiate de nuanța pielii tale) și renunță la pudră, deoarece aceasta nu face decât să atragă atenția acolo unde nu ne dorim. Pudra evidențiază ridurile și ne oferă un aspect mult mai inestetic decât ar fi el în mod natural. Dacă nuanța pielii de pe gât este mai deschisă decât cea a tenului, poți opta pentru un autobronzant, ca să ajungi la aceeași culoare.

Cu aceste trucuri vei putea să ieși neobservată și nu va trebui să ți capul în pământ, pentru a îți ascunde ridurile de pe gât.

O să ieși la lumină și vei adăuga și un accesoriu extrem de important: zâmbetul.

Însă, dacă nu vrei să îți mai faci griji de ridurile de pe gât și nici să fii nevoită să le ascunzi cu ajutorul acestor metode, poți alege crema Ridonela, care va face toată treaba în locul tău.

Comandă crema de pe ridonela.ro și diminuează aspectul ridurilor de pe gât, de pe ten, dar și alte imperfecțiuni, cum ar fi cearcănele, petele maronii, pungile de sub ochi.

Tot ce trebuie să faci este să desfaci ambalajul, să aplici puțin pe obraji, bărbie, gât, frunte și pleoape, apoi să întinzi crema pe toată suprafața, cu ajutorul unui masaj circular timp de un minut.

Ridonela pătrunde foarte repede în piele, fiind alcătuită doar din ingrediente naturale, care nu îți vor da bătăi de cap și nu va fi nevoie să te confrunți cu reacții adverse.

Optează și tu pentru crema Ridonela, o cremă cu efecte eficiente, dar și rapide.

Tratament riduri gât cu masaj

 

Încă de pe la vârsta de 20 de ani ar fi bine să începem cu masaj, atât al gâtului, cât și facial, pentru a preveni apariția ridurilor.

Așadar, dacă ai grijă de tenul tău, cu ajutorul cremelor și al masajului facial, de ce să nu ai și un aspect al gâtului la fel de îngrijit și lipsit de imperfecțiuni? Pentru că, da, se observă diferența dintre cele două.

Iată cum ar trebui să-ți faci un masaj al gâtului:

  1. Pune în palmă câteva picături din uleiul tău preferat pentru îngrijire (cocos, măsline, migdale, rodie) și freacă-l puțin între palme până simți o căldură. Acest lucru te ajută să activezi toate substanțele și vitaminele care intră în compoziția uleiului. Plasează-ți degetele pe zona mandibulei, astfel palmele vor acoperi întreg gâtul. Masează cu fiecare palmă pe rând, pornind de sus în jos, până când uleiul pătrunde în piele. Poți alege să masezi și de jos în sus, este la fel de eficient.
  2. Alege o cremă hidratantă, pe bază de plante, cât mai naturală, precum Ridonela, pe care o găsești pe ridonela.ro, și pune puțin pe gât. Începe să masezi cu buricul degetelor, circular, timp de cinci minute.
  • De câte ori facem tratamentul pentru ridurile de pe gât cu masaj:

Dacă îți dorești rezultate vizibile, masajul ar trebui făcut zilnic. Atât pe gât, cât și pe ten.

Introdu acest obicei în ritualul tău zilnic de înfrumusețare.

tratament-pentru-riduri-gat

Poți alege să realizezi acest masaj seara, înainte de culcare, bineînțeles după ce ți-ai demachiat și curățat tenul foarte bine, pentru ca vitaminele și nutrienții din compoziția uleiului sau cremei hidratante să pătrundă foarte bine în piele.

Beneficiile tratamentului pentru ridurile de pe gât cu masaj:

  • Dacă mușchii sunt antrenați, atunci la orice vârstă vor deveni mai elastici, iar pielea se va tonifia
  • Stimulează circulația sangvină, ceea ce duce la un plus de oxigen și nutrienți pentru pielea noastră
  • Ajută la stimularea producției de colagen și de elastină – două proteine esențiale în menținerea sănătății pielii
  • Îmbunătățește sistemul nervos, diminuând efectele stresului asupra stării noastre de spirit, dar și pielii

Toate acest beneficii diminuează considerabil ridurile de pe gât și oferă un plus de strălucire, o piele sănătoasă și hrănită.

Tratament riduri gât prin exerciții

 

Pentru tratamentul ridurilor de pe gât prin exerciții, poți alege unul dintre cele pe care urmează să le descoperi și să îl realizezi în fiecare zi, pentru rezultate vizibile și dorite.

Exercițiile pe care le poți face timp de 30 – 40 de secunde:

  • Duci capul pe spate și aduni buzele, împingându-le în sus cât poți de mult. Imaginează-ți că vrei să atingi un obiect cu ele, de exemplu. Menține timp de cinci secunde, apoi întinde buzele, după care strângele din nou.
  • Stai dreaptă și răsucește gâtul spre dreapta, apoi spre stânga
  • Stai dreaptă și apleacă-ți capul, cu ajutorul gâtului, în față și pe spate

Beneficii:

  • Prevenirea ridurilor de pe gât
  • Sculptarea gâtului
  • Oferă fermitate
  • Oferă relaxare

Încearcă să faci aceste exerciții zilnic, poate seara sau chiar și când ai pauza de prânz de la locul de muncă, pentru a diminua ridurile și, totodată, pentru a te ajuta să te mai relaxezi și detensionezi.

Botox ca tratament riduri gât

 

Tratamentul pentru ridurile de pe gât cu botox este folosit pentru a diminua aspectul ridurilor și pentru a îți oferi o piele fină, lipsită de imperfecțiuni pe o perioadă lungă de timp.

Botoxul reprezintă toxina botulinica tip A, purificată, pentru a putea fi folosită în siguranță.

În momentul în care este injectat botoxul, acesta blochează transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatura care a favorizat apariția ridurilor.

Acest blocaj face ca pielea să rămână întinsă și să dispară aspectul ridurilor, deoarece mușchii injectați nu se mai pot contracta.

De asemenea, zona care nu s-a confruntat cu riduri va rămâne neschimbată.

Pielea va căpăta o luminozitate care îți va oferi un look fresh, datorită oxigenării din urma injectării.

Dacă nu ești fana injectărilor și îți este teamă de aceste tratamente, poți alege crema Ridonela, care nu necesită folosirea acelor și pe care o poți aplica tu, chiar la tine acasă.

O găsești pe ridonela.ro, iar amalgamul de substanțe naturale, pe bază de plante, îți va oferi un aspect al pielii de vis, exact cum ți-l dorești și va diminua imperfecțiunile.

Care este procedura?

 

Botoxul va fi injectat în zona gâtului, cu un ac fin și, în funcție de densitatea ridurilor, vor fi necesare între patru și zece injectări.

Durerea este minoră, iar anestezia locală nu este necesară. Ba chiar îți poți relua activitatea imediat, neexistând perioadă de recuperare.

Însă, dacă ești o persoană sceptică poți alege anestezia locală, pentru a te asigura că nu simți absolut nimic.

Pielea va fi mai luminoasă, mai netedă și mai fină, iar mișcările de expresie nu vor mai scoate în evidență ridurile.

Această procedură este efectuată, pentru majoritatea persoanelor trecute de 25 de ani, deoarece atunci pot apărea primele riduri.

Cât durează?

 

Toată procedura durează între 15 și 30 de minute, deoarece are loc doar injectarea propriu-zisă. Dacă optezi pentru anestezie, timpul este același, deoarece aceasta își face efectul destul de rapid.

Vei putea pleca liniștit acasă și îți vei putea relua ziua fără nici o problemă, ba chiar poți conduce și mașina.

Poți opta pentru tratamentul pentru ridurile de pe gât cu botox și ca să previi apariția lor.

Așadar, chiar dacă nu te confrunți cu riduri adânci, încă, poți alege acest tratament.

Când apar rezultatele?

 

Botoxul își face efectul în primele 24 de ore de la injectare, iar rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcție de fermitatea pielii și de tipul ridurilor – fine sau proeminente.

Rezultatele vizibile pot apărea între șapte și paisprezece zile de la procedură.

De câte ședințe ai nevoie?

 

Efectul botoxului durează între trei și șase luni, deoarece este influențat de zona în care a fost injectat și de toleranța fiecăruia dintre noi.

De aceea, după o anumită perioadă, acest tratament pentru ridurile de pe gât ar trebui reluat, pentru ca rezultatele să fie de lungă durată.

Cu cât crești administrarea de toxină botulinică, cu atât cresc și efectele și rezultatele.

Sunt necesare, pentru o piele lipsită de riduri, două – trei injectări pe an.

Botox ca tratament riduri gât – contraindicații

 

Iată cine nu ar trebui să apeleze la botox ca tratament pentru ridurile de pe gât:

  1. Femeile însărcinate, femeile aflate în perioada de alăptare
  2. Persoanele cu infecții la nivelul gâtului
  3. Minorii fără acordul părinților
  4. Persoanele alergice la ingredientele botoxului
  5. Persoanele cu afecțiuni neurologice

O consultație înainte de tratament va stabili dacă poți alege liniștită botoxul și dacă te poți bucura sau nu de efectele acestuia asupra ridurilor tale de pe gât.

Botox ca tratament riduri gât și reacțiile adverse

 

Acest tratament pentru ridurile de pe gât este făcut de un medic estetician cu experiență.

Totuși, în cazurile extrem de rare, pot apărea și reacții adverse, pe care este bine să le cunoaștem, pentru a fi informați și pentru a ști care este cauza acestor reacții.

  • Dureri de cap
  • Simptome de gripă
  • Febră
  • Greață
  • Durere și înroșire a zonei injectate

După tratament, pentru a nu favoriza apariția acestor reacții adverse este bine să:

  • nu masezi 24 de ore
  • nu încordezi 24 de ore
  • nu te expui la soare primele două săptămâni
  • eviți efortul fizic intens prima săptămână
  • nu consumi alcool
  • nu aplici fard timp de 24 de ore

Astfel, te vei putea bucura de rezultate fără efecte adverse și cât se poate de eficiente.

Tu, pentru ridurile tale de pe gât, ce tratament ai alege?