Cremă pentru riduri și cearcăne – vrei un ten tânăr și strălucitor?

Îți dorești să ai o față catifelată și frumoasă? Folosește cu încredere crema pentru riduri și cearcăne și vei avea din nou un ten absolut minunat. 

Întreținerea frumuseții pielii se face cu ajutorul celor mai eficiente creme și depinde în mare parte de ritualurile zilnice. O femeie care își dorește să-și păstreze cât mai mult frumusețea feței face tot ceea ce este posibil pentru a se bucura din plin de acest aspect. 

 

Spune stop ridurilor și cearcănelor       

 

Cum scapi de riduri și de cearcăne? Este o întrebare care și-o adresează foarte multe femei, cu gândul că vor dispărea acele pungi inestetice de sub ochi și liniile statice, care iau forma unor pliuri în piele.

Sunt zile în care te gândești ce bine trebuie să fie pentru persoanele care nu se confruntă cu această problemă ? Nu îți fă iluzii, pentru că toți avem cearcăne și riduri, mai devreme sau mai târziu.

Ridurile apar la început sub forma unor linii fine, care se pot transforma în unele mai profunde, dacă nu iei atitudine la timp pentru estomparea acestora. Folosind o cremă pentru riduri și cearcăne eficientă vei observa o diferență notabilă.

Ridurile se formează mai repede atunci când obișnuiești să faci diferite grimase și conferă un aspect obosit fetei tale. Toată lumea are cearcăne la o anumită vârstă. Acestea pot avea la bază factori genetici sau pot apărea ca urmare a unor probleme de sănătate, sau din cauza obosealii acute.

Dacă vrei să ai o privire plină de luminozitate, folosește crema pentru riduri și cearcăne.

Pentru a știi cum să tratezi aceste probleme, trebuie să afli pentru început care sunt factorii ce le-au determinat. Identificând factorii nocivi, poți recurge la eliminarea acestora și poți interveni și cu alte metode simple, care se dovedesc a fi soluții remarcabile.

Există o largă diversitate de motive care duc la apariția ridurilor și cearcănelor. Dintre aceștia amintim: factorii genetici, oboseala, deshidratarea, un demachiaj incorect, consumul de alcool și tutun, alergiile, îmbătrânirea.

După cum observi, unii factori pot fi controlați, însă alții nu, cum ar fi: factorii genetici și îmbătrânirea, însă merită din plin să faci toate schimbările necesare pentru a avea un ten minunat.

Odată cu înaintarea în vârstă, producția de colagen scade în mod vizibil iar pielea se subțiază și are un aspect inestetic. Vestea bună este că există o mulțime de produse cosmetice naturale care suplinesc aceste deficiențe.  

Poți folosi crema pentru riduri și cearcăne care conține ingrediente minune pentru diminuarea ridurilor şi a pungilor de sub ochi sau poți opta pentru tratamentele cu injectabile.

 

Crema pentru riduri și cearcăne

 

Pe piața cosmeticelor există o mulțime de creme ce conțin substanțe extrem de eficiente pentru îndepărtarea cearcănelor și a ridurilor. Acestea joacă și un rol de prevenție, dacă sunt alese cu grijă și se potrivesc perfect tipului tău de ten.

Pentru ca acest lucru să devină realitate, trebuie să fii foarte atentă la ingredientele care se regăsesc în compoziția lor. Ține cont de faptul că acestea trebuie să conțină cel puțin un ingredient activ, pentru a-ți oferi rezultatele dorite.

Nu cumpăra produse care doar promit că acționează rapid, ci îndreaptă-ți atenția către cele care au adunat tot ceea ce e mai bun din plante pentru sănătatea tenului tău.

 

Pentru un plus de eficiență, crema pentru riduri și cearcăne ar trebui să conțină:

  • retinol – o formă a vitaminei A

Acesta stimulează procesul de regenerare de la nivelul celulelor precum și producția de colagen, astfel că face ca pielea ta să fie mult mai netedă și să aibă un aspect cât mai frumos. Retinolul îndepărtează ridurile fine și petele inestetice și contribuie la apariția luminozității pe chipul tău. 

  • acid hialuronic

Acidul hialuronic este un ingredient deosebit de important pentru hidratarea în țesuturile pielii. Ridurile vor fi tot mai puțin vizibile dacă folosești crema pentru riduri și cearcăne ce conține acid hialuronic care se află în mod natural în organismul nostru.

  • ceramide

Ceramidele ajută la menținerea hidratării și împiedică pielea să se usuce. Acestea completează în mod util beneficiile acidului hialuronic de aceea acționează foarte bine împreună.

  • cofeina

Acest ingredient activ stimulează circulația sângelui și reduce în mod vizibil aspectul cearcănelor. Folosește zi de zi crema pentru riduri și cearcăne pe bază de cofeină. 

  • neuropeptidele

Pentru o piele sensibilă este recomandată o cremă care conține neuropeptide, pentru că acestea ajută la producția de colagen și elastină. În acest fel, ridurile vor fi estompate și vei avea din nou un ten ferm și catifelat. 

  • Vitamina C

Vitamina C face pielea mai revigorantă și conferă un aspect mai tânăr chipului tău, pentru că menține pielea din jurul ochilor mai întinsă și reduce vizibilitatea ridurilor.

  • antioxiodanți

Antioxidanții reprezintă ingredientul principal care ar trebui să se regăsească în crema pentru riduri și cearcăne, deoarece formează o barieră de protecție împotriva radicalilor liberi și previn îmbătrânirea prematură a pielii. 

Pe lângă antioxidanți este foarte important să se regăsească și un factor de protecție solară, pentru că în jurul ochilor pielea este mai subțire și mai predispusă factorilor nocivi externi. Radiațiile UV pot duce la o diversitate de probleme de sănătate și favorizează apariția ridurilor.

 

O opțiune demnă de luat în considerare ar fi crema Ridonela, care merită să fie integrată în ritualul tău zilnic de îngrijire a pielii. În componența sa se află ingrediente active și uleiuri extrase din plante care acționează rapid și eficient și mențin rezultatele dorite pentru o perioadă lungă de timp.

După vârsta de 30 de ani este foarte important să folosești crema pentru riduri și cearcăne care hidratează în profunzime și elimină imperfecțiunile, oferindu-ți din nou acel glamour de odinioară. 

Cine nu vrea să se simtă din nou ca la 20 de ani și să arate la fel de bine ? 

Cu siguranță toți ne dorim acest lucru, de aceea merită să ții cont de această alternativă, care îți menține tenul cât mai hidratat, îndepărtând petele și liniile inestetice, ce afectează în mod negativ aspectul feței tale.

 

Alte metode de a scăpa de riduri și de cearcăne   

crema pentru riduri si cearcane sub ochi

De asemenea, poți apela și la alte metode care te ajută să ai din nou un ten bine hidratat și o piele mai întinsă pe față. 

Iată unele dintre acestea:

  • masajul ocular

Masează delicat zona din jurul ochilor cu ulei de migdale, de două ori pe zi și vei observa că atât ridurile, cât și cearcănele vor fi mai puțin proeminente. Începe întotdeauna masajul din colțul intern al ochiului către cel extern, iar la final tapotează ușor cu vârful degetelor pentru a ajuta la stimularea circulației sângelui.

  • folosirea unui tampon rece

Acesta este un alt remediu și simplu de făcut acasă. Poți utiliza o pungă de apă rece sau o lingură pe care ai lăsat-o la frigider pentru cel puțin 15 minute. Aplică pe ochi și lasă să acționeze 10 minute. Repetă procedura în fiecare zi și vei vedea ce repede dispar cearcănele.

  • folosește suplimente alimentare de vitamina A

Vitamina A joacă un rol foarte important pentru sănătatea ochilor. Atunci când această vitamină lipsește cu desăvârșire din organism, pielea devine uscată și ternă. Consumă alimente cum ar fi: roșii, ardei, spanac, morcovi sau ia suplimente nutritive.

  • dormi pe spate

Este o soluție eficientă și la îndemâna oricui, însă e puțin cam dificil să îți poți controla poziția în care dormi în timpul somnului. Această poziție împiedică acumularea lichidului sub ochi și reprezintă un factor de prevenție în ceea ce privește apariția cearcănelor.

  • aplică pe ochi pliculețe de ceai infuzat

Folosește pliculețe de ceai negru sau de mușețel, pentru că acestea redau catifelarea pielii tale. După ce le-ai infuzat, pune-le la rece pentru câteva minute și apoi aplică-le pe fiecare ochi în parte. Lasă-le să acționeze 10 minute, după care îndepărtează-le și clătește. Vei vedea că sunt absolut minunate pentru ochii tăi. Acestea reprezintă o alternativă pe care o poți folosi în loc de crema pentru riduri și cearcăne.

  • aplică zaț de cafea rece

Încearcă acest remediu eficient și întinde zațul de cafea rece în zona din jurul ochilor. Acesta acționează rapid împotriva cearcănelor. Lasă să acționeze pentru câteva minute apoi clătește cu apă călduță.

Nu uita de ingredientele minune care se găsesc în fructe și legume și apelează la câteva strategii care te ajută să arăți absolut minunat. Pentru acest lucru este indicat să aplici câteva măști și uleiuri care schimbă radical aspectul feței tale. 

  • fă-ți o mască cu tumernic 

Măștile cu tumernic sunt indicate pentru persoanele care au un ten iritat, încărcat de imperfecțiuni. Tumernicul are proprietăți anti-inflamatorii și are rolul de a diminua imperfecțiunile de la nivelul pielii. 

 

Acid hialuronic pentru riduri și cearcăne     

 

Acidul hialuronic ajută la corectarea imperfecțiunilor apărute în zona ochilor. 

Ai la dispoziție două opțiuni: fie folosești crema pentru riduri și cearcăne ce conține acest ingredient, fie recurgi la un tratament medical pentru a-ți injecta acidul hialuronic în piele. Acestea îți oferă reale beneficii în ceea ce privește îndepărtarea pungilor de sub ochi și a liniilor fine, dar și a celor profunde.

Injecțiile cu acid hialuronic trebuie executate cu mare precizie, având în vedere că se fac într-o zonă extrem de delicată. În acest sens, este important să cauți o clinică medicală unde lucrează doar specialiști cu experiență, pentru a evita eventualele complicații care pot apărea.

Acidul hialuronic elimină cearcănele și ridurile, ca urmare a faptului că hidratează foarte bine și corectează lipsa de volum, ce se formează în jurul ochilor. În urma injectilor de acid hialuronic în zona ochilor se corectează nenumărate probleme, cum ar fi:

  • pierderea elasticității pielii
  • pierderea volumului obrajilor
  • apariția golurilor adâncite care se formează de sub ochi
  • reducerea liniilor inestetice.

Tratamentul cu acid hialuronic este simplu de efectuat, nu durează mult și nu presupune durere. Acesta reprezintă o opțiune confortabilă în detrimentul altor proceduri chirurgicale realizate pentru corectarea acestor probleme estetice din zona ochilor. 

Posibilele reacții adverse ar fi: micile umflături de sub ochi sau lăcrimare, care dispar după câteva ore de la tratament.

Dacă nu ești adepta procedurilor cosmetice, poți să folosești crema pentru riduri și cearcăne cu acid hialuronic și alte ingrediente active ce îți oferă rezultate satisfăcătoare.

Acestea au rolul de a face cât mai puțin vizibile liniile profunde și cearcănele și de a preveni formarea lor. În plus, conferă un aspect fresh pielii tale şi îți redă frumuseţea de altă dată.

Pentru a obține rezultate absolut uimitoare, folosește crema Ridonela, aplic-o în mod repetat și fă o comparație reală între cum arată tenul tău înainte și după ce ai folosit-o câteva săptămâni.

Convinge-te singură că merită să investești într-un produs natural, care conferă o serie întreagă de beneficii sănătății pielii tale.

 

Cum să ai din nou un ten tânăr și strălucitor?    

crema pentru riduri si cearcane remedii

Acest lucru este posibil, fie că folosești câteva remedii naturiste ușor de realizat acasă, fie optezi pentru tratamentele  cosmetice  sau măști, ori alegi să utilizezi crema pentru riduri și cearcăne. 

Acestea pot fi completate cu câteva trucuri care te ajută să redai strălucirea chipului tău. Iată care sunt acestea:

  • un somn bun și o alimentaţie echilibrată

Pentru tratarea ridurilor și a cearcănelor, trebuie să conştientizezi faptul că starea ta de bine vine din interior. Dacă te odihnești bine peste noapte și mănânci sănătos, vei reuși să previi formarea acestor imperfecțiuni la nivelul pielii. Consumă cât mai multe alimente bogate în fier, cum ar fi: spanac, broccoli, fructe de mare și gălbenuș de ou pentru a lupta în mod eficient împotriva cearcănelor.

  • exfoliere și hidratare

Hidratează-te cât mai bine, consumând cel puţin 2 litri de apă pe zi, pentru a avea un ten catifelat și o piele elastică. Folosește un exfoliant delicat pentru a-ți curăța fața. Elimină toate urmele de machiaj. Pentru exfoliere poți folosi o mască cu miere. Las-o să acționeze până când se usucă, apoi curăță încet, în timp ce masezi fața, pentru câteva  minute. Vei observa că tenul tău va avea o strălucire suplimentară, exact așa cum ți-ai dorit. Folosește crema pentru riduri și cearcăne pentru un plus de efect.

  • utilizarea unui gel reconfortant pentru ochi

Un gel reconfortant are capacitatea de a evidenția strălucirea feței și frumusețea privirii tale. Acest truc te ajută să ameliorezi aspectul obosit al ochilor, pentru că hidratează foarte bine pielea din jurul lor.

  • Mască de mere

Mărul este renumit pentru proprietățile sale revigorante și curative. Coace 2 mere, curăță-le de coajă şi pasează miezul până formezi o pastă. Lasă la frigider câteva minute și apoi aplică amestecul în jurul ochilor, cu ajutorul mișcărilor circulare. Lasă să acționeze zece minute și clătește cu apă călduţă. Această acționează la fel de bine ca și crema pentru riduri și cearcăne.

  • Mască de cartofi

Sucul de cartofi conţine substanţe benefice pentru a conferi un plus de luminozitate feței tale. Pune comprese îmbibate în acest suc pe ochi și lasă să acționeze 20 de minute, apoi clătește. Acesta este foarte eficient pentru îndepărtarea pungile de sub ochi și scade inflamațile de la nivelul pielii. Cartofii au efect antioxidant, antiinflamator și de ingrijire.

  • Pastă de morcovi cu castravete

Rade un morcov și amestecă-l apoi cu patru linguri de ulei de măsline, până când se omogenizează foarte bine. Întinde acest mix în jurul ochilor iar deasupra pune o felie de castravete. Lasă să acţioneze o jumătate de oră, apoi clătește. Castravetele are un rol revigorant iar morcovul improspatează tenul, făcându-l să arate mai tânăr.

  • Mix de ulei de migdale şi nuci

Nucile reprezintă o sursă de grăsimi esențiale, foarte bune pentru pielea uscată iat migdalele hidrateaza și tratează diferitele probleme ale tenului Amestecă aceste 2 ingrediente iar cu loțiunea obținută tamponează zona ochilor cu un tifon. Lasă să acționeze 15 min, apoi clătește.

  • Loţiune cu lapte şi miere

Laptele acționează ca un demachiant natural iar mierea hrănește în profunzime pielea uscata, redandu-i astfel strălucirea de altădată.Fă un amestec din două linguriţe de lapte praf și două linguriţe de miere. Aplică peste zona încercănată şi lasă să acționeze 20 de minute, după care clătește cu apă.       

  • Mix de albuş de ou cu glicerină

Albușul de ou conferă fermitate pielii iar glicerina este un agent hidratant ce este folosită în foarte multe produse de ingrijire. Aplică acest mix în jurul ochilor apoi curăță bine fața folosind discuri demachiante şi apă călduţă. Această mască actioneaza rapid asupra ridurilor si cearcănelor, micșorează porii și redă un aspect mai intinerit al feței. 

Poți încerca aceste măști care se prepară rapid cu ingrediente pe care toți le avem în casa  sau poți apela la o altă metodă simplă cu efecte rapide și de durată. 

Crema pentru riduri și cearcăne Ridonela diminuează pungile de sub ochi și liniile inestetice de pe față.

Toate femeile își doresc să aibă un ten curat și strălucitor. Diferența este că unele visează la acest lucru, în timp ce altele iau atitudine și reușesc să se bucure de un aspect minunat al tenului lor, chiar și la o vârstă mai înaintată.

Dacă folosești aceasta cremă zi de zi, vei reda strălucirea naturală a pielii iar tenul va fi uniformizat. Chipul tău se va împrospăta iar pielea va avea un aspect mai sănătos datorită faptului că petele vor dispărea iar ridurile vor fi estompate.

Crema pentru riduri și cearcăne cu ingrediente active Ridonela hidratează în profunzime, suplinind astfel carențele vitaminice din corp. Este indicat să o folosești cu regularitate pentru că are proprietăți curative și emoliente și îți menține tenul proaspăt și catifelat.

Aceasta formează o barieră împotriva factorilor dăunători și înlătură efectele neplăcute ale celor care și-au pus deja amprenta pe fața ta. După doar câteva utilizări vei vedea că pielea ta își va recăpăta luminozitatea iar chipul tău va avea un aspect absolut minunat.