Cum am scăpat de riduri și de toate semnele de îmbătrânire a tenului!

Îmbătrânirea pielii merge mână în mână cu apariția ridurilor, a cearcănelor și a petelor pigmentare.

Am descoperit un truc care înlătură toate semnele de îmbătrânire de pe față dintr-o singură mișcare! 

Draga mea, numele meu este Elena. Sunt una dintre acele femei pe care nu le cred oamenii atunci când spun câți ani au. De obicei cred că sunt mai tânără.

Dar nu a fost întotdeauna așa. 

Iată cum am reușit să încetinesc îmbătrânirea pielii, să scap de riduri, cearcăne și pete. 

Asta este experiența mea! 

Îmbătrânirea pielii nu este un proces frumos mai ales nu pentru femeie 

Un bărbat poate să aibă burtă, să devină cărunt și chel, dar totuși poate avea așteptări de la o femeie să fie frumoasă, slabă, fără riduri sau păr cărunt.

Deja în jurul vârstei de 30 de ani, liniile fine din jurul ochilor au început să fie din ce în ce mai evidente. Pleoapele și-au pierdut fermitatea și au căzut peste ochi, făcându-le să pară mai mici decât sunt în realitate.

crema-fata-ridonela-pareri

 

Tot mai des m-am trezit cu cearcăne umflate sub ochi. Uneori erau doar umflate, iar alteori aveau o culoare destul de întunecată.

La anumite mișcări ale feței, de exemplu, când mă încruntam, chiar arătam ca o bunicuță!

Pielea mea era uscată și aspră. 

Și aici nu se terminau problemele mele, pentru că eu am un ten mixt. 

Toate acele creme pentru un ten matur îmi înfundau porii, ca rezultat îmi apăreau coșuri, puncte negre, acnee.. de obicei coșurile erau inflamate și dureroase. 

Fața mea a început să se modifice oarecum ciudat, pielea de pe față s-a lăsat și mi-au apărut două pete negre care nicicum să dispară.

Nu sunt o femeie cu pretenții și știu că este imposibil să arăt veșnic tânără, dar crede-mă că nu este ușor să accepți aceste transformări ale tenului și semnele de îmbătrânire. 

Îmbătrânirea pielii nu este una ușoară de acceptat, iar fiecare dintre noi trebuie cumva să depășească acest moment și să-l accepte oricât de greu ar fi.

Nu toate facem față acestui proces de îmbătrânire în același mod.

Unii se pot împăca cu ușurință, însă eu nu, pentru că tenul mea deja transformat, pur și simplu nu se potrivea cu gândurile, activitățile și atitudinea mea.

Am fugit de oglindă ca să nu-mi văd ridurile

Știi ce, am început chiar să evit oglinzile, despre poze ce să mai zic… Pur și simplu nu am fost eu, cea care eram cândva, cea pe care o cunosc, pe care o iubesc! 

Era clar că trebuia să fac ceva. Am început să caut diferite măști naturale, peeling-uri, dietă…

Este dificil să urmezi toate aceste sfaturi. Ai nevoie de mult timp și autodisciplină, dar în continuare îmi lipsea acea cremă magică care îmi va reda strălucire tenului meu.

Aveam nevoie și de un produs pentru cearcăne și ceva pentru petele pigmentare de pe față, cum este acesta, pe care l-am găsit aici pe site-ul ridonela.ro

Călătoria mea prin suferință a durat destul de mult. În acel timp, am cumpărat aproape toate produsele din farmacii. 

ridonela-testimonial3

Pentru cearcăne am folosit un produs anume, apoi pentru pete altul, rezultatul fiind unul fără efect. 

Mă simțeam bătrână și urâtă, iar când mă apropiam de oglindă, mi se părea că tenul meu îmbătrânește din ce în ce mai mult.

Prietena mea Tina este o femeie frumoasă natural, care se îmbracă drăguț, tineresc și strălucește din interior spre exterior. Într-o zi am decis să o întreb ce cremă de față folosește.

„Nu am vrut să fiu prima care îți spune, dar am văzut de mult timp că ceva nu este în regulă cu tenul tău”, a spus ea și a adăugat: „Toate imperfecțiunile de pe tenul meu au fost rezolvate cu crema Ridonela„ Am comandat imediat online crema.

O cremă care diminuează ridurile, te scapă de cearcăne și pete pigmentare de pe față 

În două zile crema Ridonela a fost deja la adresă. Nu am putut aștepta, imediat mi-am curățat foarte bine tenul și mi-am aplicat crema cu mișcări ușoare pe toată fața. Am masat pielea mai bine în jurul ochilor și în zonele unde aveam pete.

Crema este hidratantă și are o textura bogată și fină, ai nevoie de o cantitate mică pentru o singură aplicare, are un miros plăcut si nu provoacă iritații.

După aplicare, te simți foarte confortabil, pielea este tonifiată și nu rămân urme de grăsime pe suprafața tenului.

Pare ireal, dar am observat primul rezultat deja a doua zi, ten mai proaspăt, mai luminos. În decurs de o săptămână, tenul meu strălucea mai mult și era mai tonifiat, porii mai puțin vizibili, cearcănele încet au dispărut de sub ochi, la fel și petele de pe față.

După două săptămâni, aveam din nou un ten tânăr, cel pe care îl aveam înainte de primele semne de îmbătrânire.

Eram entuziasmată ca o fetiță.

Acum, după un an de când folosesc crema Ridonela, pot spune că achiziționarea acestei creme a fost una dintre cele mai bune decizii din viața mea.

ridonela-testimonial2

Nu mai am riduri, pete sau cearcăne pe fața mea.

Ridonela m-a ajutat la reducerea semnelor de îmbătrânire de pe fața.

Sunt sigură că te va ajuta și pe tine. Comanda crema doar cu un click pe acest link: ridonela.ro

ridonela-testimonial1

În cazul în care dorești acum să faci comanda, introdu numărul tău de telefon mai jos și vom reveni la tine în cel mai scurt timp posibil.