Mască cu drojdie de bere pentru riduri – o rețetă simplă și eficientă

Transformă pielea, la tine acasă, în acest moment. Învață, din acest articol, tot ce ar trebui să știi despre masca cu drojdie de bere pentru riduri.

Cum să faci o mască cu drojdie de bere pentru riduri?

 

Tot natura ne ajută și de data asta. Drojdia de bere este un ingredient minune pentru pielea noastră. Aceasta poate deveni aliatul nostru principal în lupta cu ridurile.

O poți prepara rapid și ușor, chiar la tine acasă și cu o sumă accesibilă oricui. 

 

Drojdia de bere, pe lângă efectul rapid pe care îl are, este și eficientă. 

Poate părea un ingredient extrem de simplu, poate chiar banal, dar aceasta are efecte miraculoase, nu doar în bucătărie, ci și asupra pielii noastre. 

Drojdia de bere tonifică tenul, îl luminează, reglează producția de sebum și ajută la elasticitate. 

 

Cea mai simplă variantă a măștii cu drojdie de bere pentru riduri:

  • Dizolvă jumătate de cub de drojdie de bere în apă călduță sau în lapte călduț. Amestecă totul până la omogenizare, apoi aplică pe față până când acoperi bine totul. Lasă masca să acționeze 15-20 de minute, iar, la final, clătește cu apă călduță, apoi cu rece.

 

Această mască te ajută în lupta cu ridurile și îți oferă un ten strălucitor, exact așa cum ai visat. 

   

Ține cont de următoarele sfaturi, pentru ca aceste măști să aibă rezultatele pe care tu ți le dorești:

  • După ce aplici 10-15 măști, este bine să faci o pauză de o săptămână – o săptămână și jumătate, pentru a lăsa tenul să își facă propria treabă, alături de drojdia de bere, pe timp îndelungat, împotriva ridurilor.
  • Nu dilua drojdia de bere în lichide fierbinți, ci doar în cele călduțe, altfel aceasta își va pierde proprietățile.
  • Alege drojdia de bere cât mai proaspătă.
  • Nu folosi drojdia de bere uscată.
  • Cea mai bună drojdie de bere este cea care se sfărâmă în pumn, atunci când este strânsă.

Alte metode naturiste pentru a scăpa de riduri

masca-drojdie-bere-riduri

Chiar dacă drojdia este un ingredient plin de vitamine, benefice pentru tenul tău și care te poate ajuta să scapi de riduri, este bine să știi că natura ți-a oferit mult mai mult de atât. 

Pielea noastră are nevoie de îngrijiri permanente, iar metodele naturiste sunt cele mai accesibile și dau cele mai bune rezultate, absorbția lor fiind destul de ridicată.

Tratamentele naturiste pot preveni, ameliora și chiar elimina ridurile. 

 

Aplică, cu încredere, următoarele metode:

Masca cu banane – poate spori sănătatea tenului tău și conține vitamine. Zdrobește suficientă banană cât să îți acoperi tenul cu un strat subțire. Las-o să acționeze timp de 15-20 de minute, apoi clătește cu apă călduță;

Banana, datorită vitaminelor și mineralelor, pe care le conține:

  • protejează pielea de razele UV;
  • hidratează;
  • hrănește;
  • ajută la producția de colagen.

 

Aloe Vera – aplicarea gelului de aloe vera pe piele reduce semnificativ aspectul și numărul ridurilor de pe tenul nostru. Pe lângă asta, oferă un plus mare de colagen (care menține pielea la locul ei, oprind lăsarea acesteia, pe măsură ce anii trec și apar ridurile) și hidratează pielea foarte bine.

Poți citi mai multe studii despre aloe vera.

Crema Ridonela – această cremă, realizată doar din ingrediente naturiste, pe bază de plante, reprezintă soluția ideală pentru a scăpa de riduri. Combinația de vitamine, uleiuri, acid hialuronic (esențial pentru formarea fibrelor de colagen și elastină) și alte ingrediente după care tenul tău strigă, au efecte eficiente și rapide. 

Te poți bucura de efectele sale minune! Comandă de pe ridonela.ro

 

Uleiul de măsline – poți aplica pe ten și masa ușor timp de câteva minute, până acesta începe să pătrundă în piele. De două – trei ori pe săptămână, seara, apoi clătește tenul dimineața cu apă călduță. 

De asemenea, consumul uleiului de măsline protejează pielea de a dezvolta din ce în ce mai multe riduri.

Conține compuși care ajută la stimularea nivelului de colagen.

 

Avocado – datorită texturii sale cremoase, acesta ajută foarte mult tenul să își recapete luminozitatea, aspectul tânăr.

Aplică pe față pasta sau chiar feliile de avocado de două – trei ori pe săptămână și vei putea observa o îmbunătățire asupra tenului tău și asupra ridurilor. 

Cel mai bine este să îți cunoști tenul – uscat, uleios sau mixt – și să știi de ce are acesta nevoie, pentru a îi oferi. Astfel, chiar el te va ajuta în lupta pe care o ai cu ridurile, indiferent de tipul și de localizarea acestora. 

Masca cu drojdie de bere ajută și la acnee   

 

Acneea este o problemă întâlnită destul de des nu doar în rândul adolescenților, ci și al adulților. Reprezintă rezultatul blocării gurii foliculilor. Acestea se blochează din cauza acumulării excesului de sebum.

Așadar, apare condiția încântătoare pentru dezvoltarea cât mai multor bacterii. Poți citi mai multe studii despre acnee.

Drojdia de bere este un remediu minunat pentru tenul cu probleme acneice, indiferent de tipul tenului, de vârsta pe care o ai sau de sex. 

Atenție! Dacă ești alergic nu te va ajuta. Testează pe o bucată cât mai mică de piele, pentru a afla dacă poți începe să folosești masca cu drojdie de bere pentru tenul acneic. 

 

Masca cu drojdie de bere pentru riduri se poate prepara destul de rapid. Tot ce trebuie să faci este să dizolvi o jumătate de cub de drojdie, cât mai proaspătă, în lapte călduț sau în apă călduță. Amestecă totul până consideri că s-a dizolvat și s-a încorporat destul de bine.

Aplică pe ten și lasă compoziția să acționeze 20 de minute. Spală totul cu apă călduță, apoi rece.

 

O altă variantă de care te poți folosi: amestecă două linguri de miere de albine cu două lingurițe de drojdie de bere și cu două lingurițe de ulei de măsline. Lasă masca să acționeze timp de 15-20 de minute, apoi clătește.

      

Drojdia de bere este un produs care umple tenul de vitamine și alte ingrediente importante – vitamina E, vitamina B, calciu, magneziu, zinc, sulf, fier, cupru, potasiu, vitamina H – de care, cu siguranță ai nevoie în lupta cu acneea.

Mască cu drojdie de bere pentru riduri – beneficii 

   

Drojdia de bere este, de fapt, o ciupercă, cu dimensiuni microscopice.

Aceasta conține:

  • 17 vitamine: toate vitaminele de tip B, vitamina D, vitamina H, vitamina E; 
  • 16 aminoacizi;
  • 14 săruri minerale;
  • 50% proteine.

 

Poți opta pentru cea mai simplă variantă de mască cu drojdie de bere pentru riduri:

Dizolvă o lingură plină cu drojdie de bere în apă călduță, apoi aplică pe ten și lasă masca să acționeze 15-20 de minute. La final clătește totul foarte bine.

 

Proteinele din drojdia de bere se găsesc în numeroase cosmetice, folosite în lupta cu ridurile.

Să vedem ce beneficii aduce această mască pentru riduri cu drojdie de bere:

  • Curăță tenul foarte bine – totul devine mai luminos și mult mai bine hidratat. Curăță în profunzime și ajută la repararea țesuturilor, dar și la oxigenarea pielii.
  • Susține producția de colagen – ajută pielea să fie mult mai elastică.
  • Conține acid nucleic – oferă informațiile necesare dezvoltării celulelor. Astfel, acest acid are capacitatea de a lupta împotriva ridurilor sau oricărui semn de îmbătrânire.
  • Îmbunătățește aspectul – vitaminele B2 și B6 stimulează producția de sebum (substanță uleioasă, cu rol în protecția pielii), de care avem nevoie odată cu înaintarea în vârstă, când tenul nostru începe să se usuce din ce în ce mai mult.
  • Hidratează – datorită aportului, destul de important, de vitamine B și de sărurile minerale, pe care drojdia de bere le conține, tenul este hidratat în profunzime. Pielea devine din ce în ce mai luminoasă și mai netedă. Diminuează ridurile și protejează împotriva razelor ultraviolete (UV).

Studiile au arătat că protecția solară încetinește îmbătrânirea pielii.

 

Bucură-te de beneficiile drojdiei de bere asupra tenului care se confruntă cu ridurile! Aceasta reprezintă un ingredient minune și poate fi folosit de oricine. 

Poți testa pe o porțiune mică de piele, pentru a verifica dacă ești sau nu alergic la drojdia de bere. 

Rețete cu măști de drojdie 

 

Există rețete numeroase cu măști de drojdie de bere. Este bine să știi ce tip de ten ai – uscat, uleios, mixt – pentru o funcționare și o compatibilitate mai bună, cu pielea ta, a ingredientelor. 

 

Pentru fiecare mască în parte este bine să o aplici și să o lași să acționeze 10-15 minute, apoi să clătești cu apă călduță și să ștergi tenul cu un prosop curat, prin tapotare. 

 

Poți opta pentru una dintre măștile cu drojdie de bere pentru riduri și le poți folosi o dată pe săptămână:

Mască hidratantă cu drojdie de bere pentru ten uscat – dacă simți că tenul tău are nevoie de hidratare, poți amesteca o lingură de drojdie de bere cu una de miere de albine.

După ce acestea se omogenizează bine, adaugă zeama de la o jumătate de lămâie. În loc de lămâie mai poți opta pentru o lingură de lapte cald.

Mierea este ideală, pentru o curățare zilnică, în profunzime, a pielii.

Aceasta:

  • hidratează;
  • hrănește;
  • este un bun exfoliant;
  • ajută la diminuarea ridurilor și a cearcănelor;
  • poate trata chiar și acneea. 

 

Mască cu drojdie de bere pentru riduri, pentru un ten gras – amestecă două lingurițe de miere cu două de iaurt sau smântână degresată și cu două de drojdie de bere. Nu uita de albușul de la un ou. Acest mixt te va ajuta să ții sub control atât tenul uleios, cât și ridurile. 

 

Mască cu drojdie de bere pentru riduri și căpșuni – prepară un piure din căpșuni, prin sfărâmarea sau zdrobirea acestora, apoi adaugă o lingură de drojdie. După doar 10 minute această mască este gata de aplicare.

Căpșunile au o grijă deosebită de pielea noastră:

  • reduc ridurile și cearcănele/pungile de sub ochi;
  • exfoliază;
  • reînnoiește celulele pielii, oferind strălucire și un ten ferm;
  • luptă cu acneea;
  • hidratează, fiind un tonic natural.

 

Mască cu drojdie de bere pentru riduri și banane – poți combina drojdia diluată în lapte călduț sau apă cu piureul de banane. Aplică un strat suficient de gros, care să acopere totul. 

Bananele hrănesc tenul și te pot ajuta să previi apariția unor riduri noi. 

Beneficiile bananei:

  • hidratează;
  • protejează tenul de razele UV;
  • stimulează producția de colagen și de elastină;
  • hrănește pielea.

Mască cu drojdie de bere pentru riduri și ou – amestecă bine albușul de la un ou până devine spumă, apoi adaugă o lingură de drojdie de bere și una de smântână degresată sau de iaurt.

Aplică un strat suficient de gros pe ten, pentru a acoperi toată suprafața necesară.

Mască cu drojdie de bere pentru riduri și gălbenuș de ou – amestecă o lingură de drojdie de bere cu un gălbenuș de ou până la omogenizare, apoi adaugă o lingură de miere de albine. 

Gălbenușul de ou este bogat în vitamine și în proteine:

  • previne uscarea tenului;
  • previne apariția acneei;
  • oferă tenului o strălucire sănătoasă;
  • ține la distanță primele semne ale îmbătrânirii tenului tău.

Măștile de față cu drojdie de bere te ajută în lupta cu ridurile, cu acneea, dar poate, la fel de bine, să hidrateze un ten tânăr și să îl umple de vitaminele necesare. 

Rețetele sunt foarte simple și foarte accesibile, ingredientele aflându-se în aproape orice gospodărie.

Începe, chiar acum, pregătirea compoziției preferate de mai sus, potrivite tenului tău și bucură-te de rezultatele miraculoase ale drojdiei de bere!

Mască cu drojdie de bere pentru riduri sau cremă pentru riduri?

drojdie-de-bere-riduri

Piele va fi mai fină, imperfecțiunile vor dispărea, vei fi protejată de riduri, iar tenul va fi mult mai luminos și mai curat, cu ajutorul drojdiei de bere. 

 

Poți opta pentru o mască, făcută de mâinile tale, chiar la tine acasă, sau pentru o cremă pe bază de plante, cu ingrediente speciale. Fiecare are rolul ei esențial, având ingrediente naturale. 

 

Descoperă Ridonela  – crema pe bază de plante – pentru oricine care se confruntă cu ridurile, chiar și cu cearcănele/pungile de sub ochi. O găsești pe ridonela.ro

Vei observa, încă de la primele aplicări, o îmbunătățire semnificativă asupra tenului și pielii tale.

Poți opta pentru combinarea celor două – masca cu drojdie de bere și crema Ridonela – în rutina ta zilnică de îngrijire a tenului.

Cele două conțin ingrediente naturale, iar atunci când nu ai suficient timp sau dispoziția necesară, pentru prepararea unei măști faciale cu drojdie de bere, poți folosi crema Ridonela

Atenție însă, măștile cu drojdie de bere se pot folosi doar de două – trei ori pe săptămână, în timp ce Ridonela poate fi folosită zilnic. 

Comandă crema de pe ridonela.ro și bucură-te de tot ceea ce aceasta îți oferă!

În era vitezei și limitării timpului, poți salva timpul necesar pentru prepararea unei măști cu drojdie de bere, aceasta având ingrediente speciale, naturale, care pot fi folosite la orice oră, fără bătăi de cap.

 

Drojdia de bere reprezintă unul dintre ingredientele minune, oferite de mama natură, pe care te poți baza de fiecare dată. Nu vei da greș, iar tenul tău îți va mulțumi pentru grijă și pentru vitaminele pe care i le-ai oferit. 

Alege tot ce este natural, cu ingrediente naturale. Vei observa îmbunătățiri majore asupra tenului și vei fi mândră de alegerile făcute.