Ce mască pentru riduri profunde să alegi?

Observi că pielea ta s-a ridat și arată îmbătrânită ? Folosește cu încredere o mască pentru riduri profunde pentru a scăpa rapid de aspectul inestetic.

Un subiect destul de sensibil pentru orice femeie este tenul cu riduri profunde. Pe măsură ce înaintăm în vârstă apar ridurile care ne invadează tenul și schimbă radical aspectul estetic.

Vestea bună este că poți ameliora această situație folosind măștile faciale.

Îți poți pregăti rapid acasă orice mască vrei cu diferite ingrediente simple și naturale. Folosește-o în fiecare săptămână pentru a combate ridurile și a hidrata pielea în profunzime. 

În acest fel, tenul tău va arăta mai luminos și mai tânăr iar tu îți vei recăpăta încrederea de sine.

Ce sunt ridurile profunde? 

Datorită contracțiilor mușchilor mimici ce se află sub pielea obrazului se formează o cută. Aceste contracții apar atunci când zâmbim, ne încruntăm sau datorită diverselor expresii faciale.

În tinerețe, pielea revine la poziția inițială datorită elasticității dar odată cu trecerea timpului, pielea își pierde din elasticitate  datorită scăderii conținutului de colagen și elastină.

Așadar, nu mai poate reveni la poziția inițială, ceea ce duce la formarea ridurilor fine, care cu timpul se pot transforma în riduri profunde, dacă nu se iau măsuri pentru estomparea acestora. 

Folosind o mască pentru riduri profunde te poți bucura din nou de un aspect luminos al tenului tău.

Cum să-ți îngrijești tenul corect 

Pentru o îngrijire corectă a pielii trebuie să foloseșți produse potrivite în funcție de tipul tău de ten și să urmezi cu strictețe un ritual zilnic. 

Acesta trebuie să includă:

  1. Curățarea și demachierea tenului

Atât dimineața cât și seara, este recomandat să te speli cu apă pe față și să folosești un demachiant delicat, un produs hidratant și blând cu pielea. Tenul trebuie demachiat în fiecare seara pentru eliminarea excesului de sebum, acel ulei secretat în mod natural de piele și a impurităților acumulate peste zi, cum ar fi praful sau urmele de machiaj. 

  1. Tonifierea tenului

Pentru o hidratare ușoară și împrospătare a tenului utilizează o loțiune tonică ce îți oferă senzația de ten revigorat, pe langa faptul că va îndepărta toate impuritățile.

  1. Exfolierea tenului

Prin procesul de exfoliere sunt îndepărtate celulele moarte de pe suprafața pielii iar tenul rămâne curat și catifelat. Alege un exfoliant ce conține granule fine, pentru a nu-ți irita tenul. Este recomandat să exfoliezi tenul de cel mult două ori pe săptămână.

  1. Hidratarea tenului

Hidratarea este o procedură absolut esențială de aceea este indicat să folosești o crema hidratantă și să masezi ușor pielea cu mișcări circulare. În acest fel, se va îmbunătăți circulația sângelui iar crema va fi absorbită mai repede în piele. Vara este indicat să folosești o cremă hidratantă care are și factor de protecție solară. Respecta cu atentie aceste proceduri si abia apoi aplică o mască pentru riduri profunde la alegere.

Alege o mască pentru riduri profunde

masca-pentru-riduri-profunde-tratament 

În fiecare anotimp, tenul are nevoie de o reîmprospătare astfel că poți apela cu încredere la o mască de față. 

Aceasta trebuie aplicată de două ori pe săptămână, pentru a te bucura de rezultate vizibile. 

Pentru a alege cea mai potrivită masca pentru riduri profunde trebuie să ții cont în primul rând de tipul de ten. 

Iată care sunt caracteristicile de bază:

  • Dacă ai tenul gras, este important să alegi o mască care îndepărtează excesul de sebum, acel ulei secretat de piele in mod natural care încarcă tenul si îl face sa devină uleios. Acesta trebuie îndepărtat pentru a conferi pielii un plus de luminozitate. Este bine să te hidratezi bine după o astfel de mască pentru riduri profunde.
  •  Dacă ai tenul uscat, trebuie să îți exfoliezi mai întâi tenul și apoi să folosești o mască ce îți oferă hidratare profundă.
  • Dacă ai tenul normal, este foarte importantă hidratarea, dar și folosirea unor măști care îți revitalizează tenul.

O mască pentru riduri profunde făcută în casă te ajută să ai o piele cât mai frumoasă. 

Dacă nu ești adepta măștilor de față și vrei să folosești mai bine o cremă făcută numai din ingrediente naturale, atunci optează pentru Ridonela. Aceasta are capacitatea de a îndepărta ridurile adânci în timp ce hidratează pielea în profunzime.

Reprezintă cea mai bună alegere în detrimentul măștile sau cremelor realizate din ingrediente sintetice, ce pot avea repercursiuni negative asupra tenului.

Mască pentru riduri profunde cu aloe vera  

Extrasul de aloe ajută la hidratarea tenului și îți menține pielea catifelată și luminoasă. 

În plus, reduce inflamațiile, curăță fața îndepărtând toate impuritățile și protejează tenul de efectul radiațiilor solare nocive. Aloe vera hidratează pielea, echilibrând totodată producția de sebum și combate apariția ridurilor. 

Iaurtul  conține zinc, acid lactic, calciu, vitaminele și conferă tenului o strălucire aparte iar castravetele reduce inflamatiile, diminuează aspectul ridurilor și purifică tenul. 

Iaurtul este o sursa importantă de proteine si grasimi sanatoase care oferă o strălucire aparte tenului.

Masca cu iaurt confera un plus de elasticitate pielii, deoarece facilitează producția de colagen.

Probioticele din iaurt îndepărtează bacteriile ce cauzează acnee, reduc inflamațiile și formează o barieră de protecție mentinând sănătatea pielii.

Mască de față cu aloe vera, iaurt și castravete

Iată care sunt ingredientele necesare pentru această mască pentru riduri profunde :

  • 4 linguri gel de aloe
  • 2 linguri iaurt natural
  •  5 linguri suc de castravete

Mod de preparare :

Rade castravetele și apoi stoarce sucul proaspăt. Amestecă cele trei ingrediente foarte bine până se omogenizează și aplică masca pe zona cu probleme. Lasă să acționeze timp de 30 de minute și apoi clătește cu apă călduță din abundență și repetă operațiunea în fiecare săptămână de 2 ori

Mască pentru riduri profunde cu banană și iaurt 

Banana este un fruct minune deoarece abundă în vitamine și antioxidanți și conferă un aspect sănătos și frumos pielii. Banana hidratează și catifelează tenul dar ajută și la estomparea ridurilor și a petelor de pe față.  

Iaurtul conține grăsimi sănătoase și calciu, exact ceea ce are nevoie pielea ridată. Așadar, combinația excelență dintre banană și iaurt conferă o mulțime de beneficii tenului.

Fă o mască pentru riduri profunde dintr-o banană foarte coaptă și 2 linguri de iaurt. Amestecă-le foarte bine, până obții o pastă omogenă și aplic-o pe tenul curățat în prealabil. Lasă să acționeze pentru o jumătate de oră, apoi clătește și aplică o cremă hidratantă.

Folosită de 2 sau 3 ori pe săptămână te ajută să ai un ten mai luminos, mai hidratat și mai catifelat.

Nu te aștepta la minuni după o singură aplicare, deoarece pentru a vedea efectele dorite este nevoie de timp si rabdare. 

Dacă nu ai prea mult timp să faci o mască pentru riduri profunde și te afli în imposibilitatea de a fi consecvent atunci mai bine folosește crema Ridonela.

Aceasta conține un mix de ingrediente active cum ar fi:

  • Tens Up
  • Extract din viță de vie
  • Ulei de argan
  • Vitamina E

Te ajută să ai un ten neted, luminos și mai tânăr. Aceasta luptă în mod eficient împotriva ridurilor și te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire, păstrându-ți fața senină și fără linii inestetice.

Mască pentru riduri profunde cu avocado 

masca-pentru-riduri-profunde-cu-avocado

 

Masca de față pentru din avocado și miere, este foarte potrivită pentru tenul uscat. Aceste două ingrediente joacă rolul de hidratante naturale și diminuează aspectul ridurilor. 

Pasează un avocado foarte bine copt și amestecă-l cu cateva picături de miere pentru a obține o pastă omogenă. Se aplică pe piele și se lasă să acționeze 10-15 minute. Îndepărtează masca cu apă călduță, repetă operațiunea de minim 2 ori pe săptămână și vei conferi un plus de strălucire feței.

Mască pentru riduri profunde cu ulei de cocos  

Toate femeile tânjesc după frumusețe și tinerețe și sunt mereu în căutarea unor remedii noi și metode de îngrijire a pielii naturiste. 

Această mască pentru riduri profunde te ajută să ai o piele bine îngrijită și strălucitoare.

Uleiul de cocos are reale beneficii pentru ten și este deseori folosit în ritualurile de înfrumusețare. Acesta se remarcă prin proprietățile sale hidratante și menține pielea catifelată.

Uleiul de cocos este contraindicat persoanelor cu ten gras, deoarece poate bloca porii care secretă foarte mult sebum, ceea ce înseamnă că s-ar putea să apară noi erupții cutanate.

O mască pentru riduri profunde cu ulei de cocos se remarcă prin proprietăți antioxidante și facilitează absorbția vitaminei E, un antioxidant puternic ce încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.

Ingrediente:

  • o lingură de ulei
  • câteva capsule de vitamina E.

Amestecă bine ambele uleiuri și apoi aplică masca pe fața curată. Lasă să acționeze timp de 15 minute, după care clătește cu apă din abundență. Repetă procedura de 2 ori pe săptămâna, timp de o lună și vei observa cu siguranță diferența.

Mască pentru riduri profunde cu apă de trandafiri    

Apa de trandafiri ajută la menținerea echilibrului Ph-ului și controlează excesul de sebum.

Aceasta are proprietăți anti-inflamatorii și reprezintă un agent de curățare excelent, deoarece tonifiază tenul și elimină toate impuritățile de pe suprafața pielii. Prin urmare, hidratează și revitalizează tenul iar datorită proprietăților antioxidante, regenerează celulele.

Fă o mască pentru riduri profunde din 2 ingrediente simple și bucură-te de rezultate optime. 

Tot ce ai nevoie este un pliculeț de argilă și câteva picături de apă de trandafiri. Formează o pastă omogenă și aplic-o pe tenul curat în strat subțire. Lasă să acționeze 20 de minute iar după ce s-a uscat, clătește fața cu apă călduță.

Această mască pentru riduri profunde ajută la curățarea și purificarea tenului, normalizând totodată și producția de sebum.

Mască pentru riduri profunde cu vin roșu, lapte și faină de orez     

Vinul  roșu este o adevărată licoare a tineretii, pentru că are rolul de a preveni și a reduce în mod evident aspectul ridurilor, oferind un plus de luminozitate. Acesta se remarcă printr-un efect discret de lifting facial, care îți face tenul să arate ferm și elastic.

O mască pentru riduri profunde cu vin roșu se dovedește a fi foarte eficientă datorită conținutului de polifenoli, cei care dau culoarea roșie a vinului.

Aceștia sunt antioxidanți puternici, care îți protejează tenul de radicalii liberi și stimulează circulația sanguină, mentinand elasticitatea pielii.

Laptele este ingredientul necesar pentru un ten neted, care radiază de sănătate iar făina de orez ajută la hidratarea și catifelarea pielii, ameliorând aspectul ridurilor. 

Pentru a face această mască pentru riduri profunde cu efecte imediate ai nevoie de :

– 1 lingură de iaurt simplu

– 1 lingură de vin roșu

– 1 lingură de făină de orez

Amestecă toate aceste ingrediente și întinde masca pe zona cu probleme. După 20 de minute, clătește cu apă rece pentru a stimula circulația sângelui apoi șterge ușor fața.

Dacă aceste măști naturale nu te-au convins de eficiența lor, deoarece necesită timp pentru preparare și trebuie utilizate pentru o perioadă mai lungă, atunci ai la îndemână posibilitatea de a folosi crema Ridonela.

Datorită conținutului de niacinamidă și coenzimă Q10 ridurile dispar aproape complet iar fața ta va străluci de sănătate și tinerețe.

Masca pentru riduri profunde împreună cu masajul facial     

Folosind o mască pentru riduri profunde alături de masajul facial, nu faci altceva decât să îmbunătățești rezultatele obținute. 

Masajul facial este o metodă recunoscută pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, ce revitalizează pielea și îi conferă un aspect plăcut.

Acesta joacă un rol cosmetic și te ajută să ai un ten mai sănătos și mai bine hidratat.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mușchii feței își pierd elasticitatea, iar masajul facial ajută la tonifierea tenului. Alte beneficii ale acestui tip de masaj sunt:

  • Efect de lifting

Masajul stimulează producția de colagen și îmbunătățește circulația sângelui. În acest fel, se revigorează tonusul mușchilor faciali iar pielea devine mai fermă.

  • Efect anti-aging

Masajul facial relaxează mușchii încordați și reduc aspectul ridurilor, astfel că tenul va arată mult mai tânăr.

  • Îmbunătățește circulația sângelui

Masajul facial stimulează sistemul limfatic care se află sub piele și mărește fluxul sangvin, oferind nutrienții necesari pentru un ten sănătos.

  • Ajută la detoxifierea pielii

Ședințele regulate de masaj facial ajută la eliminarea toxinelor, datorită stimulării ganglionilor limfatici din zona bărbiei și a mandibulei.

  • Previne apariția cearcănelor și a ridurilor

Masajul facial este una dintre metodele care ajută la reducerea cearcănelor prin eliminarea excesului de fluide care se adună în jurul ochilor și a ridurilor prin redarea elasticității pielii.

  • Ajută la curățarea tenului

Prin masaj facial sunt îndepărtate celulele moarte de pe suprafața pielii și se exfoliază tenul.

Prin urmare, folosind o mască pentru riduri profunde împreună cu ședințele regulate de masaj facial se va încetini procesul de formare a ridurilor noi și se vor estompa cele existente.

Masajele faciale se fac în clinici specializate de către un personal cu experiență. Acestea implica tehnici speciale care acționează ca un lifting natural și imbunatatesc vizibil aspectul pielii, conferind un plus de frumusețe și un look întinerit.

În concluzie, îngrijirea tenului ocupă un loc foarte important. Renunță la utilizarea măștilor ce conțin alcool și alte chimicale sau conservanți și prepară-ți singură măști sănătoase și naturale, din doar câteva ingrediente.

Femeile își doresc să fie mereu frumoase de aceea sunt pregătite să încerce orice le asigura reușită. Aproape toate folosesc la un moment dat o mască pentru riduri profunde pentru că își doresc să mențină sănătatea și strălucirea pielii pentru cât mai mult timp.