Cele mai bune măști pentru riduri

Dacă ai observat apariția liniilor fine sau profunde pe fața ta, folosește cele mai bune măști pentru riduri și bucură-te de un aspect cât mai plăcut.

Atunci când te confrunți cu problema ridurilor, este indicat sa iei atitudine și să faci ceva pentru a schimba situația.

De ce să suferi pentru aspectul inestetic al feței cand poți să te bucuri din plin de un ten întins și plin de prospețime?

Folosește o mască pentru riduri din ingrediente naturale și oferă o șansă în plus pielii tale de a străluci de frumusețe și sănătate. 

Mască pentru riduri profunde     

Atunci când apar ridurile profunde, aspectul estetic al feței tale are de suferit.

Unele femei se simt de-a dreptul frustrate atunci când se confruntă cu această problemă și încep să-și piardă încrederea în sine. 

Dacă te afli în această situație, nu ezita să cauți cele mai eficiente măști pentru riduri profunde pe care le poți prepara chiar la tine acasă.

Având în vedere că principala cauză a apariției ridurilor este trecerea timpului, la un moment dat toți o să ne confruntăm cu această problemă, de aceea este bine să știm ce avem de făcut. 

Pe zi ce trece, în mod inevitabil îmbătrânim iar semnele inestetice încep să apară pe fața noastră.

Factorii care duc la îmbătrânirea prematură a tenului sunt:

  • fumatul
  • alcoolul
  • alimentația nesănătoasă
  • demachierea incorectă
  • hidratarea insuficientă
  • lipsa protecției solare
  • poluarea

Foarte mulți oameni adoră să stea expuși la soare fără să realizeze că razele ultraviolete reprezintă factori nocivi. 

De asemenea, o categorie mare de oameni fumează și nu înțeleg că tutunul duce la îmbătrânirea pielii și îi conferă un aspect neplăcut.

Dacă vrei să faci o schimbare radicală în viața ta atunci ia atitudine și alege să folosești una dintre aceste maști antirid.

Dacă nu ești adeptul măștilor de față, atunci ai posibilitatea de a folosi crema Ridonela pentru îndepărtarea ridurilor inestetice.

Aceasta conține ingrediente active cum ar fi: niacinamida, colagen vegetal, coenzima Q 10 și ulei de rodie, argan și migdale, pe lângă multe altele. De asemenea, în conținutul cremei se regăsește și tens up care se remarcă pentru proprietățile sale antirid, lasă pielea netedă, șterge liniile de expresie și oferă tenului un aspect radiant și luminos.

Niacinamida contribuie la menținerea hidratării pielii și la reducerea ridurilor. Colagenul vegetal  sporește confortul pielii și netezește tenul iar coenzima Q 10 are un efect antioxidant, regenerator și reparator. 

Combinația acestor elemente le potențează eficacitatea și conferă un aspect absolut minunat tenului.

Pentru femeile care adoră sa prepare măști acasă, iată câteva idei care ar putea să fie pe placul tău:

Masca de față cu Aloe Vera pentru riduri

Pentru această masca ai nevoie de:

  • 3 lingurițe de gel de Aloe Vera
  • 3 lingurițe de miere
  • 1 albuș de ou
  • argilă roz pudră

Amestecă gelul de aloe cu mierea și adaugă albușul de ou, apoi argila roz și vei obține un amestec omogen. Întinde masca pe față și lasă să acționeze 20-25 de minute, apoi clătește cu apă caldă.

Mierea de albine este folosită deseori în industria cosmetică. Aceasta conține o cantitate mare de anti-oxidanti care hrănesc pielea și îi conferă un aspect neted și luminos. 

Are proprietăți antibacteriene și ameliorează aspectul ridurilor.

Aloe vera conține o mulțime de substanțe active, cum ar fi: vitamine, minerale, aminoacizi. 

Aceasta are proprietatea de a încetinii îmbătrânirea pielii, sporind producția de colagen și îmbunătățind elasticitatea pielii.

Argila roz are grijă de pielea uscata și ajută la hidratarea acesteia și face foarte bine pielii sensibile predispuse la iritații. 

Conține o mulțime de minerale cum ar fi: aluminiu, siliciu, fier, magneziu, cupru și potasiu și ajută la exfolierea pielii. 

În plus, accelerează procesul de regenerare al pielii și previne formarea ridurilor. Folosește această mască cu regularitate de 3 ori pe săptămână și bucură-te de o piele cât mai frumoasă. Îți poți procura aloe vera și argila roz din farmacie sau din plafar.        

Masca de față pentru riduri cu morcovi

Pentru această mască ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 morcovi de mărime mijlocie
  • sucul unei jumătăți de lămâie
  • 3 lingurițe de iaurt alb natural

Pune morcovii în blender pentru a obține un amestec omogen și adaugă sucul de lămâie și 3 lingurițe de iaurt. Vei obține un mix cremos pe care trebuie să îl întinzi pe față cu atenție. Lasă să acționeze în jur de o jumătate de oră apoi îndepărtează masca cu apă călduță.

Morcovul se remarcă prin efectele sale de tonifiere, calmare, antioxidare și regenerare a pielii. Acestea sunt doar unele dintre acțiunile benefice asupra tenului. 

Morcovii sunt bogați în beta-caroten, antioxidantul care este responsabil pentru îmbunătățirea aspectului pielii

Iaurtul conține zinc, ceea ce îi conferă proprietăți antiinflamatoare și are un efect ușor astringent, contribuind la regenerarea celulară și reglarea de sebum. 

Acidul lactic se regăsește în multe produse de îngrijire a pielii și ajută la exfolierea și hidratarea pielii, contribuind la prevenirea ridurilor. 

Calciul din iaurt conține antioxidanți ce au grijă de pielea uscată iar vitaminele B2, B12 și B5 din componența iaurtului fac tenul să radieze de sănătate și frumusețe.

Lămâia conține o cantitate mare de vitamina C și redă elasticitatea pielii, conferindu-i un plus de strălucire. 

Masca pentru riduri cu lămâie se dovedește a fi foarte eficientă datorită antioxidanților care acționează în profunzime și refac structura de colagen a pielii, mențînându-i astfel aspectul tânăr și sănătos.

Mască cu albuș de ou pentru riduri     

Ești în căutarea unei măști eficiente pentru riduri? 

Încearcă cu încredere această masca și spune adio ridurilor fine și profunde de pe fața ta.

Albusul de ou conține proteine și colagen, ceea ce ajută la menținerea elasticității pielii.

Colagenul este cel responsabil cu fermitatea tenului. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen scade treptat iar pielea își pierde din fermitate.Aceasta nu mai este la fel de elastică și tinde să aibă un aspect uscat și fără vlagă. 

Albusul de ou reprezintă și o sursă bogată de proteine ​​și nutrienți ceea ce îi oferă tenului un aspect mai tineresc.

Albusul de ou strânge pielea când se usucă pe față și se dovedește a fi foarte eficient atunci când este aplicat pe piele. Acesta se remarcă prin efectul de estompare a ridurilor și îmbunătățirea aspectului pielii.

Utilizarea unei măști pentru riduri cu albuș de ou reprezintă o modalitate excelentă de a menține un tonus excelent și de a rezolva unele probleme ale pielii. 

Aceasta ajută la micșorarea porilor, tonifică și curăță pielea în profunzime, distruge bacteriile și elimină petele și ridurile de pe față.

Albusul de ou conține aminoacizi importanți, cum ar fi leucină și acizii glutamic iar aceștia joacă un rol esențial pentru construirea proteinelor în piele și repararea țesutului muscular. 

Beneficiile albușului de ou pentru piele provin din conținutul său nutritiv, dat fiind faptul că acesta conține apă în proporție de 88 la sută și proteine.

Albusul de ou poate fi combinat cu alte ingrediente naturale pentru a da un plus de strălucire pielii tale. De exemplu, uleiul de arbore de ceai și sucul de lămâie sunt ingrediente excelente ce sporesc eficacitatea măștilor de față și te ajută să te bucuri de o piele superbă.

Mască pentru riduri cu albuș de ou, suc de lămâie și ulei de arbore de ceai

masca-pentru-riduri-cu-lamaie

Pentru această mască ai nevoie de :

  • 2 albușuri
  • 2 lingurițe de suc de o jumătate de lămâie
  • câteva picături de ulei de arbore de ceai

Amestecă toate aceste ingrediente și vei obține o crema omogenă. Întinde-o pe față și lasă să acționeze vreo 20 de minute, până ce simți că te strânge față apoi indeparteaz-o cu apă călduță.

Această combinație este perfectă, deoarece elimină excesul de sebum și îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii. Atunci cand pielea secretă prea mult ulei în mod natural, acesta trebuie eliminat pentru a elimina aspectul de încărcat al pielii. 

Pe lângă beneficiile albușului de ou beneficiezi și de proprietățile inegalabile ale sucului de lămâie și al arborelui de ceai. 

Lămâia este acidă, astfel că strânge porii de pe față și joacă rolul unui exfoliant chimic natural. 

Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antibacteriene și combate apariția ridurilor pe față.

Masca de fata pentru riduri cu avocado

Pentru a prepara această mască e nevoie de:

  • jumătate de avocado
  • puțin ulei de măsline

Taie un avocado în jumătate, scoate sâmburele apoi strivește bine cu furculița. Adaugă treptat câte puțin ulei de măsline până când obții o cremă omogenă.

Aplică masca de față antirid masând delicat pielea. Lasă să acționeze 20-25 de minute și apoi o îndepărtează cu apă călduță. Repetă această mască de 3 ori pe săptămână și cu siguranță vei observa efectele benefice a avocadoului și a uleiului de măsline. 

Mască cu cafea pentru riduri      

Cafeaua este un ingredient natural foarte des întâlnit în compoziția produselor cosmetice dar și în amestecurile naturiste preparate acasă. 

Cafeaua are numeroase proprietăți benefice pentru piele iar în combinăție cu alte ingrediente naturale duc la obținerea unor măști homemade extrem de eficiente. 

Aceasta acționează ca un exfoliant delicat și are rolul de a revitaliza tenul datorită acizilor și grăsimilor bune care se află în componența sa.

Iată cum acționează produșii din cafea pentru ten:

  • acizii din cafea echilibrează Ph-ul pielii, astfel că tenul arată mai bine și este mai ușor de îngrijit
  • antioxidanții din cafea hidratează pielea, netezesc și catifelează tenul
  • substanțele nutritive din cafea estompează apariția cearcănelor și a ridurilor
  • acidul cafeic ajută la tonifierea tenului, încetinește procesele de îmbătrânire și ameliorează aspectul ridurilor fine

Masca de față cu cafea pentru riduri ajută la îngrijirea tenului, la diminuarea coșurilor și curăță în profunzime.

Dacă alegi să faci un gomaj cu cafea vei stimula circulația sângelui la nivelul pielii și vei înlătura stratul de celule moarte, lăsând tenul catifelat și bine oxigenat.

Pentru această mască cu cafea pentru riduri ai nevoie de cantități egale de:

  • cafea măcinată
  • lapte degresat

Cafeaua folosită trebuie sa fie făcută proaspătă, pentru a-și păstra toate proprietățile intacte. Dacă se folosește după cateva ore își pierde din beneficii

Pune ingredientele într-un bol și amestecă-le până când obții o pastă cremoasă. Aplică masca cu cafea pe zonele cele mai afectate de riduri iar după 20 de minute îndepărteaz-o de pe față folosind apă din abundență.

Vei observa că dacă o folosești în mod regulat, în fiecare zi, ridurile se vor diminua treptat iar tenul va deveni mult mai curat și luminos. Masca trebuie folosită pentru minim 4 săptămăni pentru a se vedea rezultatele.

Mască cu cafea, miere și ovăz

Ovăzul reduce iritațiile apărute la nivelul pielii, fiind un foarte bun exfoliant. Mierea are proprietăți antibacteriene și cicatrizante si are rolul de a calma tenul iritat. Amestecă o lingură cu cafea măcinată fin cu două linguri cu fulgi de ovăz măcinați și o lingură cu miere. Aplică masca pe ten și las-o să acționeze timp de 20 de minute. Repetă procedura în fiecare zi timp de o lună și bucură-te din plin de beneficii.

Mască facială cu cafea și ulei de măsline

masca-pentru-riduri-cu-cafea

Această mască combină într-un mod util proprietățile antioxidante ale cafelei cu beneficiile uleiului de măsline. Amestecă o lingură cu cafea măcinată cu o lingură cu ulei de măsline. Aplică pe ten și masează în mod delicat 20 de minute apoi clateste fata cu apa din abundență. Folosește această mască de cel puțin 3 ori pe săptămână pentru a obține rezultatele dorite. 

Cremă minune pentru riduri        

Dacă ești în căutarea unei creme care face adevărate minuni pentru pielea ta, poți folosi crema Ridonela ce conține ingrediente de top care acționează în mod delicat și eficient. 

Aceasta reprezintă o formulă ușoară ce se absoarbe rapid în piele, este ideală pentru orice tip de ten și diminuează aspectul ridurilor și a cearcănelor.

Crema Ridonela conține un nivel ridicat de coenzima Q10, adică 10% cantitatea maximă și colagen și luptă împotriva ridurilor, prevenind totodată apariția acestora. Acestea sunt ingrediente active ce se regăsesc în mod natural în piele. În plus, conține Tens-up netezeste pielea si elimină ridurile de expresie. 

Pe măsură ce îmbătrânim pielea rămâne ternă și lipsită de energie, iar procesul de regenerare încetinește. În acest context pielea este mai predispusă la apariția ridurilor și a altor semne ale îmbătrânirii, de aceea este indicat să folosești o cremă cu ingrediente naturale ce conferă un plus de armonie pielii.

Pentru riduri – ce alegem? mască sau cremă?   

Dacă te întrebi ce este mai bine să folosești, o mască sau o cremă pentru riduri, iată câteva elemente care te ajută să iei o decizie inspirată.

Ridurile reprezintă o problemă de estetică pentru majoritatea femeilor iar apariția acestora se datorează fie poluării mediului în care trăiești, stilului de viață neadecvat sau geneticii, fie modului în care îți îngrijești pielea sau stresului zilnic. 

Din cauza acestor factori, tenul are foarte mult de suferit, astfel că ridurile apar uneori mai devreme, alteori mai târziu.

Pentru prevenirea și tratarea acestora există o mulțime de soluții care se află la îndemâna oricui. 

Alege să faci măști de față pentru riduri și bucură-te de efectele lor incredibile.

Ține cont de faptul că poți combina diferite ingrediente naturale cum ar fi miere cu lămâie, uleiul de măsline, avocado, mușețel sau altele, deoarece aceste mixturi ajută la întinderea și relaxarea pielii feței, precum și la tonifierea acesteia.

În ceea ce privește utilizarea unei creme care ajută la diminuarea ridurilor ai certitudinea că aceasta este realizată dintr-un mix de ingrediente active ce funcționează în mod delicat cu pielea ta. 

Efectele cremelor antirid sunt deseori uluitoare, dacă sunt folosite pe termen mai lung.

Dacă acorzi atenție maximă ingredientelor care intră în componența cremei pentru riduri, cu siguranță reușești să obții rezultatele mult așteptate.

O cremă pentru riduri eficientă conține de regulă ingrediente active precum: acidul hialuronic, ceramidele, vitamina C și niacinamide, pe lângă diferite uleiuri cum ar fi: de argan, de măsline, de migdale sau rodie.

Rolul acestor ingrediente este de a stimula producția de substanțe esențiale hrănirii și hidratării pielii precum și regenerării țesuturilor. 

Atunci când unele din aceste ingrediente se regăsesc împreună într-o cremă pentru riduri îți garantează refacerea substraturilor pielii în profunzime și tonifierea acestora.

Desigur că nu te poți aștepta la minuni peste noapte. Nu poți obține rezultate imediate dacă aplici crema o singură dată, ci este nevoie de rutină de îngrijire a tenului, pentru a combate în mod evident apariția semnelor de îmbătrânire. 

Aplică crema cu regularitate, dimineața și seară, timp de cel puțin o lună pentru a obține rezultate uimitoare.

Curăță întotdeauna bine tenul înainte de a aplica o cremă pentru riduri.

Crema Ridonela are un rol regenerator, deoarece conține un complex de substanțe active ce ajută la diminuarea ridurilor. Acidul hialuronic îmbunătățeste în mod vizibil aspectul ridurilor iar fuziunea dintre cele 3 uleiuri: de rodie, migdale și argan furnizează pielii o serie de vitamine și minerale esențiale pentru aspectul catifelat și uniform al pielii.

În plus, această cremă revigorantă pentru riduri are rolul de a energiza țesuturile și de a conferi un plus de fermitate pielii. 

Dacă vrei să spui adio ridurilor inestetice, folosește o cremă cu extracte din plante care este dedicată tuturor tipurilor de ten.

Din moment ce ai aflat care este rolul unei creme pentru riduri și care este efectul unei măști de față, ține cont de aceste aspecte pentru a lua o decizie înțeleaptă. Alege una dintre acestea și începe o rutină corectă de îngrijire.

Dacă urmezi acest ritual cu strictețe zi de zi și îți place să combini cât mai multe ingrediente naturale la tine acasă, atunci merită să optezi pentru măștile homemade. 

Dacă nu ai suficient timp pentru prepararea acestora și îți place ideea că o crema se absoarbe rapid în piele iar după aplicarea acesteia poți să te pui direct în pat, atunci optează pentru crema Ridonela și bucură-te de eficientă maximă pe termen lung.

Nu uită că nicio cremă sau o mască de față nu îți poate garanta rezultate optime dacă nu le folosești în mod regulat, pentru mai mult timp. Doar în acest fel, îi poți oferi tenului tău șansa de a străluci din nou și a arată absolut impecabil.

În concluzie, măștile pentru riduri sunt ușor de făcut, au la baza ingrediente naturale și se îndepărtează cu ușurință. Pentru prepararea acestora trebuie doar să deții ingredientele necesare și să ai răbdare să aștepți câteva minute, câteodată chiar și o jumătate de ora până când îndepărtezi masca de pe față. 

Uneori trebuie să faci acest lucru dimineața alteori seara, iar în unele cazuri chiar de 2 ori pe zi. Include acest procedeu în ritualul zilnic de înfrumusețare și bucură-te din nou de un aspect cât mai plăcut al tenului.