Riduri talpa gâștei: problema de care vrei să scapi? Află cum!

Vrei să scapi de riduri talpa gâștei? Folosește doar produse naturale cu efect puternic pe termen lung și bucură-te din plin de beneficiile oferite.

Toate femeile își doresc să aibă o față fără riduri și să arate bine la orice vârstă. Acest lucru nu este imposibil într-o epocă în care tehnologia modernă își pune amprenta în mod vizibil.

Frumusețea exterioară contează foarte mult, de aceea este important să facem o selecție atentă a produselor care o pot pune cel mai bine în evidență.

 

Riduri talpa gâștei: ce sunt?     

  

Aceste riduri talpa gâștei sunt printre primele care apar pe față și se formează în zona din colțul exterior al ochiului. De regulă, încep să  apară după vârsta de 25 de ani și vor fi mult mai vizibile după 35 de ani.

Acestea mai poartă denumirea și de riduri laba gâștii  și conferă feței un aspect îmbătrânit, pentru că devin tot mai adânci dacă nu cauți o metodă eficientă pentru a le estompa. Acestea devin și mai pronunțate în momentul în care zâmbești des sau te încrunți.

În general, ridurile își fac apariția din cauză că, odată cu trecerea timpului, pielea are o cantitate tot mai scăzută de colagen și elastină. Aceste două componente joacă un rol extrem de important în ceea ce privește fermitatea pielii, însă cu cât timpul trece mai repede, cu atât mai mult se vor adânci ridurile.

Dat fiind faptul că pielea din jurul ochilor este cea mai subțire, aici este zona favorabilă pentru apariția primele riduri talpa gâștei.

În mod natural aici se vor vedea primele linii fine, care apoi se transformă în riduri adânci și schimbă în mod negativ aspectul feței.

Cum pot fi amânate? 

 

Chiar dacă este absolut imposibil să împiedici apariția acestor riduri talpa gastei, poți să le amâni și să le încetinești evoluția. Pentru acest lucru, este important să iei toate măsurile necesare încă de la primele semne.

Iată ce trebuie să faci:

  • folosește o cremă solară pentru conturul ochilor

Zona ochilor este foarte sensibilă iar pielea fină și subțire este și mai expusă radiațiilor ultraviolete. Este important să aplici o cremă cu factor de protecție peste 30, pentru a forma o barieră de protecție împotriva razelor puternice ale soarelui.

  • poartă ochelari de protecție și pălării cu boruri mari

Este indicat să porți ochelari de soare în zilele toride de vară dar și ochelari speciali de protecție în zilele geroase de iarnă. La altitudini mari, radiațiile solare sunt mai puternice și se reflectă în stratul de zăpadă. De asemenea, pălăriile cu boruri mari îți vor proteja  ochii de radiațiile UV.

  • hidratează-te cât mai bine

Pentru a amâna apariția acestor riduri talpa gâștehidratează-te în mod corespunzător. Hidratarea trebuie făcută atât la interior, cât și la exterior. Acest lucru înseamnă că trebuie să consumi cât mai multe lichide zilnic dar și să-ți hidratezi pielea din jurul ochilor folosind un serum special în fiecare seară. Ține cont de faptul că un ten deshidratat va favoriza accentuarea  ridurilor din jurul ochilor.

  • exfoliază-ți pielea

Este important să-ți cureți fața în profunzime, apelând la procedura de exfoliere, pentru a preveni formarea acestor riduri talpa gâștei. Poți folosi un scrub special cu granule mici sau chiar un scrub preparat în casă din miere și zahăr pudră Amestecă 2 linguri de zahăr pudră cu 3 linguri de miere, aplică pe față și lasă 10 minute să acționeze apoi clătește cu apă calduță. Cu siguranță, vei observa o schimbare radicală. Tenul tău va deveni fin și catifelat și va avea un aspect revigorant, de îndată ce îndepărtezi toate celulele moarte de la suprafața pielii.

  • mănâncă sănătos

Selectează cu grijă alimentele zilnice și consumă cât mai multe fructe și legume. Acestea conțin o cantitate mare de oxidanți și au un aport important de vitamine, ce acționează în mod benefic asupra pielii, menținând-o frumoasă și sănătoasă. Poți folosi și suplimente alimentare pentru a-ți asigura un aport optim de nutrienți esențiali pentru piele. De asemenea, poți implementa o mulțime de trucuri care te ajută sa-ti pastrezi sanatatea.

 

Tratamente eficiente pentru ridurile talpa gâștei  

riduri-talpa-gastei-botox

 

Un remediu practic și foarte apreciat pentru corectarea acestor riduri talpa gâștei este tratamentul Botox. 

Acesta acționează în mod benefic pentru îndepărtarea ridurilor de expresie ce apar în colțul exterior al ochilor. 

Toți ne confruntăm cu această problemă la un moment dat, de aceea trebuie să găsim tratamentul care se dovedește a fi cel mai eficient.

Poți apela la această procedură estetică, care presupune injectarea de toxină botulinică de tip A. Rolul principal al botoxului este de a relaxa mușchii faciali și a netezi pielea. În acest fel, se vor împiedica contracțiile musculare de la nivelul feței și se vor reduce în mod vizibil  ridurile de expresie.

Injecțiile cu Botox reprezintă soluția ideală care te ajută să ai din nou o față tânără și expresivă, cu un aspect frumos.

Acestea corectează, tratează și previne apariția unor riduri – talpa gâștei. 

Tratamentul cu Botox nu necesită o perioadă de recuperare, iar ca efecte secundare pot apărea mici înroșiri sau umflături în jurul ochilor, care nu se mențin pentru mult timp.

Dacă iei în considerare această opțiune vei observa că pielea ta începe să se netezească, iar efectele vor fi cu atât mai vizibile atunci când râzi. Injecțiile se vor face cu ajutorul unor ace fine, după ce se va aplica un anestezic local pentru a minimiza durerea și a reduce orice urmă de disconfort.

Dat fiind faptul că aceste riduri talpa gâștei acoperă o mică suprafață, tratamentul cu Botox va dura doar câteva minute. Concentrația serului se  stabilește în funcție de cât de adânci sunt ridurile. Efectele se vor vedea după trei zile și se vor menține pentru o perioadă de patru șase luni de la tratament, după care trebuie să recurgi la repetarea injecțiilor, ceea ce implică costuri pe termen lung. 

Alte alternative cosmetice pe care merită să le iei în considerare pentru diminuarea ridurile din jurul ochilor sunt: peelinguri chimice, microdermabraziune sau tratamente cu laser.

Tu ce preferi? Tratamente cosmetice sau optezi mai degrabă pentru variantele naturale?

Dacă nu ești adepta intervențiilor cosmetice și vrei să corectezi și să previi apariția acestor riduri talpa gâștei, poți utiliza alte remedii naturale la fel de eficiente, dintre care se remarcă folosirea cremei Ridonela, care se poate găsi doar online pe ridonela.ro 

Grație componentelor naturale atent alese, formează o peliculă de protecție împotriva radicalilor liberi, netezește ridurile și conferă un aspect plăcut feței tale.

 

Cum să ai ochi mai tânări și fără riduri? 

 

Viața este plină de surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute, de aceea uneori râzi, alteori plângi, iar aceste grimase lasă semne vizibile pe fața ta.

Pielea din jurul ochilor este foarte sensibilă, astfel că aici apar în mod natural primele linii fine, dar și unele riduri talpa gâştei.

Există o sumedenie de factori care schimbă în  mod radical aspectul ochilor tăi. Totuși, chiar și în acest context, poți apela la nenumărate modalităţi pentru a avea ochii vizibil mai tineri și a împiedica îmbătrânirea prematură a pielii.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să adopți cele mai bune soluţii de remediere, care te ajută să obții rezultate remarcabile, ce se mențin pe termen lung.

Iată câteva indicații demne de urmat, care vin din partea specialiștilor:

  • Consumă cât mai puțină sare

Consuma doar 5 grame de sare pe zi si evită să o folosești în exces în mâncare, pentru că aceasta favorizează retenţia de apă în organism, dar și în zona din jurul ochilor și conferă un aspect de ochi umflaţi. Sarea creşte tensiunea ochilor, conferă dureri de cap și te face să ai un look mult mai obosit. Dacă consumi mai puțină sare, fața ta va avea un aspect proaspăt și revigorant.

  • Adoptă un plan alimentar bazat pe aportul de fier

Pentru a preveni formarea acestor riduri talpa gâștei este indicat să integrezi spanacul şi ciocolata neagră în alimentația zilnică. Acestea reprezintă surse bogate în fier ce tratează atât cearcănele, cât și ridurile. Acele cercuri întunecate inestetice și liniile vizibile în zona ochilor apar ca răspuns al corpului, datorită lipsei de fier. Consumă alimente sănătoase și cu siguranță vei observa că ochii tăi vor fi mai tineri şi mai frumoşi.

  • Adoptă tratamente antiaging

Tratamentele faciale antiaging te ajută să ai ochii cu un aspect mai tineresc, pentru că netezesc pielea și îndepărtează chiar și ridurile mai adânci.

  • Hidratează-ți cât mai bine ochii

Hidratarea ocupă un loc decisiv în ceea ce privește rutina zilnică de înfrumuseţare. Poți folosi o cremă hidratantă sau un ser cu acid hialuronic, pentru a estompa liniile fine și a conferi un aspect frumos pielii din jurul ochilor. Poți folosi crema Ridonela pentru hidratare și eliminarea ridurilor fine. Dacă ai pielea deshidratată, toate eforturile făcute pentru a îndepărta aceste riduri talpa gâștei sunt în zadar.

  • Selectează nuanţa corectă de corector și anticearcăn

De cele mai multe ori, suntem tentate să alegem o nuanță apropiată a pielii noastre, dar nu tocmai cea care trebuie, din dorința de a ascunde cât mai rapid cearcănele și a face ridurile să devină cât mai puțin vizibile. Pentru a avea ochi mai intineriti, este recomandat să alegi corectorul cel mai potrivit tipului tău de ten.

Folosește un corector sau anticearcăn într-o nuanță cu tonuri mai galbene, pentru că acesta te ajută să obții rezultate imediate.

Dacă totuși preferi varianta cosmetică, atunci poți alege tratamentul cu botox.

  • Optează pentru injecțiile cu Botox

Tratamentul Botox reprezintă una dintre cele mai eficiente metode care tratează și previne apariția acestor riduri talpa gastei. Serul care este injectat în piele conține toxină botulinică tip A purificată şi se dovedeşte a fi un remediu excelent pentru estomparea ridurilor ce se formează în partea superioară a feţei. Rezultatele durează maxim 6 luni, timp în care  pielea ta va arăta absolut minunat.

Ține cont de aceste trucuri, care aduc un aport mare de beneficii în ceea ce privește frumusețea pielii tale. Acestea previn în mod natural apariția unor riduri talpa gâștei, ce se formează în colțul ochilor dar și a celor care apar între sprâncene. 

Pentru a obține un aspect fără riduri a feței tale, ai la îndemână posibilitatea de a folosi și crema Ridonela, care acționează rapid și menține rezultate optime, pentru o perioadă lungă de timp.

Este un produs premium cu efect wow, cu eficiență dovedită în diminuarea ridurilor. 

Curăță și hidratează pielea în profunzime, pregătind-o pentru a absorbi cât mai bine ingredientele active.

Ajută la regenerarea pielii și te ajută să obții un ten mult mai tânăr.

Crema Ridonela îmbunătățește aspectul liniilor de îmbătrânire încă de la primele utilizări. Oferă tenului hidratarea de care are nevoie și îl reîmprospătează. Este compatibilă cu orice tip de piele și previne apariția acestor riduri talpa gâștei dar și a liniilor fine. Folosește doar produse recunoscute pentru calitatea lor, pentru a obține un look fresh și un aspect mai tineresc.

Se poate comanda online pe site ridonela.ro

 

Riduri talpa gâștei: ce cauzează apariția lor?  

   riduri-talpa-gastei-la-ochi

Una dintre cauzele cele mai des întâlnite este îmbătrânirea, deoarece pe măsură ce timpul trece, pielea se află în imposibilitatea de a produce suficient colagen și elastină și se pierde fermitatea acesteia.

Alți factori care favorizează apariția acestor riduri talpa gâștei sunt:

  • Expunerea la soare

Nu te expune la radiațiile UV fără să iei măsuri de protecție, pentru că pielea ta va fi grav afectată și ești mai predispusă să te confrunți cu apariția ridurilor. Este indicat să folosești o cremă de protecție solară și în jurul ochilor, pentru că această zonă este mai fină și mai sensibilă.

  • Fumatul și poluarea

Acești factori schimbă aspectul pielii în mod negativ și o face să devină mai ridată. Pielea din jurul ochilor este mai subțire, de aceea trebuie să ai grijă să nu o expui prea mult fără să o protejezi. Fumatul usucă pielea, scade nivelul de colagen și elastină din piele și conferă un aspect obosit și îmbătrânit ochilor. Toate aceste obiceiuri nocive dăunează sănătății pielii, de aceea este indicat să renunți la ele cât de mult posibil.

  • Stresul și anxietatea

Atunci când ești stresat ai mai mult tendința de a te încrunta, ceea ce contribuie la apariția acestor riduri talpa gâștei. Lasă grijile deoparte și încearcă să te relaxezi, deoarece gândurile negative nu pot duce la nimic bun. Ridurile de expresie ce se formează în jurul ochilor sunt cauzate deseori de aceste stări, deoarece stresul reduce elasticitatea datorita modificarilor proteinei din piele. 

 

Diferența între liniile fine și ridurile talpa gâștei?

 

Liniile fine și ridurile se diferențiază prin faptul că unele sunt mai puțin vizibile decât celelalte. Acestea pot fi provocate de diferite cauze.

Pentru a obține un aspect plăcut al tenului, trebuie să cunoști care este diferența exactă între cele două și să optezi pentru tratamentele cele mai adecvate.

Liniile fine sunt acele mici cute în piele, provocate de contracțiile care au loc la nivelul mușchilor feței. Persoanele care sunt foarte expresive, se vor confrunta cu apariția acestor linii fine ceva mai devreme. În tinerețe, pielea se strânge și se netezește foarte ușor, dar pe măsură ce îmbătrânim își pierde această proprietate și nu mai este la fel de elastică.

Din acest motiv, liniile fine tind să devină permanente, odată cu trecerea timpului. Unele apar în colțurile ochilor și sunt numite riduri talpa gâștei iar altele pe frunte, între sprâncene și în colțurile gurii.

Ridurile sunt cute vizibile care formează adevărate pliuri în piele, deoarece sunt mult mai profunde. Acestea apar datorită pierderii colagenului și elastinei, fără de care pielea nu mai este la fel de elastică. Formarea acestor riduri talpa gâștei este favorizată de expunere solară, deshidratarea pielii sau consumul de medicamente.

Ridurile se diferențiază de liniile fine pentru că se află pe zone mult mai întinse și sunt mult mai proemininente. Liniile fine se pot transforma în riduri prin adâncire, dacă nu se iau măsurile necesare pentru estomparea acestora. 

Dacă folosești tratamentul cel mai potrivit ai toate șansele să transformi un rid într-o linie fină, îmbunătățind în mod vizibil aspectul pielii.

Pentru a ameliora aspectul ridurilor este indicat să folosești o cremă care hidratează intens și menține pielea netedă și frumoasă. 

Ridonela este aliatul perfect în astfel de situații, deoarece conține ingrediente active ce se regăsesc în mod natural în piele. În componența sa se află și un complex de uleiuri și vitamine care ajută la regenerarea pielii.

Folosește crema Ridonela zi de zi și vei observa că aceasta luptă în mod eficient pentru îndepărtarea semnelor de expresie, reducând vizibilitatea acestor riduri talpa gâștei. Intră pe site ridonela.ro

Această formulă îmbogățită cu vitamine și minerale formează un strat de protecție in ceea ce privește formarea ridurilor previne apariţia petelor inestetice și te ajută să ai un ten neted și catifelat, care radiază de frumusețe. 

Odată cu înaintarea în vârstă apar și primele semne ale îmbătrânirii, printre care și aceste riduri talpa gâștei. Din acest motiv, este indicat să faci tot posibilul pentru a suplimenta rezervele naturale ale pielii tale cu o îngrijire potrivită.

Adopta un stil de viață sănătos, dormi suficient, hidratează cât mai bine și folosește remediile cele mai potrivite. În caz contrar, tenul tău nu va avea capacitatea de a se regenera.