Cum poți scapa de cearcăne în 5 minute? Simplu!

Ești mereu indispusă din cauza cercurilor adânci de sub ochi? Scapă de cearcăne în 5 minute cu remedii naturiste și fii din nou încrezătoare.

Te-ai plictisit de cearcănele urâte care îți strică mereu ziua? Nu reușești nicicum sa scapi de ele? Ești în căutarea unor soluții  pentru a indeparta cearcănele de sub ochi? În continuare vei afla cum poți scăpa de cearcăne în 5 minute. 

Scapă de cearcăne în 5 minute – remedii naturiste       

Dacă ești în căutarea unor remedii simple care să funcționeze cu adevărat și să-ți ofere efecte wow, iată câteva soluții care te scapă de cearcăne în 5 minute :

  • Pune-ți o lingură înghețată pe ochi

Pune o lingură de inox la congelator pentru câteva minute și apoi aplic-o pe ochi. Chiar dacă simți senzația de rece, aceasta activează circulația sângelui și face că ridurile să nu mai fie atât de proeminente. Repetă procedura zi de zi și vei vedea că dispar atât cearcănele, cât și ridurile fine din jurul ochilor.

  • Ia vitamina A

Sănătatea ochilor depinde foarte mult de vitamina A. Lipsa acesteia duce la umflarea pleoapelor, ceea ce conferă un aspect inestetic fetei. În acest sens, este indicat consumul de alimente bogate în vitamina A, și-anume : roșii, ardei, spanac, morcovi.

  • Folosește cuburi de gheață

Aplică aceste cuburi de gheață pe ochi doar după ce le-ai învelit într-un prosop, deoarece sunt mult prea reci. Lasă să acționeze puțin și vei vedea imediat schimbarea. Cuburile de gheață te scapă de cearcăne în 5 minute.

  • Folosește ulei de migdale

Masează ușor zona ochilor cu ulei de migdale dulci pentru că acesta ajută la hidratarea în profunzime a pielii. Ține cont de acest ritual de îngrijire în fiecare seară înainte de culcare și cu siguranță vei observa că te scapă de cearcăne în 5 minute.

Cauzele apariției cearcănelor    

Cel mai frecvent motiv care stă la baza apariției cearcănelor este oboseala acută, însă există o mulțime de alte cauze, unele puțin mai greu de identificat cum ar fi alergiile.

Reacțiile alergice pot declanșa apariția cearcănelor, deoarece organismul eliberează histamine și simptomele de mâncărime, roșeață și lăcrimare. 

Histaminele determină dilatarea vaselor de sânge, care vor deveni mai vizibile. Senzația de mâncărime duce la dorința de a freca pielea din jurul ochilor ceea ce poate provoca inflamații, umflături dar și rupturi a vaselor de sânge.

Vârsta este un alt motiv la fel de vizibil, deoarece odată cu trecerea timpului se formează cercuri adânci și întunecate în zona de sub pleoapele inferioare. Aceste umflaturi pot fi cauzate și de diferite infecții, de aceea este foarte important să găseșți cauza definitorie pentru a trata efectul.

Prin urmare, există mai multe cauze care duc la apariția cearcănelor cum ar fi stilul de viata nesanatos sau aparitia anumitor probleme medicale. Dacă observi că umflaturile de sub ochi devin tot mai profunde cu timpul este recomandat să mergi la medic dermatolog.

Totuși, ține cont și de faptul că poți confunda cearcănele cu scobiturile de sub ochi care se formează datorită îmbătrânirii. Indiferent de situație, este bine să nu tratezi cu indiferență problema pentru că există o mulțime de soluții care te scapă de cearcăne în 5 minute. 

Pe lângă terapiile cu laser există anumite remedii naturiste pe care le poți folosi acasă și sunt extrem de eficiente pentru eliminarea cearcănelor.

Există foarte mulți factori care contribuie la apariția lor iar cel mai adesea, acestea nu reprezintă motive de îngrijorare și nu necesită îngrijire medicală pentru că extractele din plante acționează rapid si te scapă de cearcăne în 5 minute.

Studiile arată că zona de sub ochi poate apărea mai întunecată din cauza hiperpigmentarii sau a subțierii pielii din jurul ochilor.

Prin urmare, iată care sunt cele mai des întâlnite cauze care stau la baza formării cearcănelor:

  • Lipsa somnului
  • Diferite alergii
  • Hiperpigmentare
  • Subțierea țesutului gras din jurul ochilor
  • Subțierea pielii
  • Lipsa de fier din organism
  • Expunerea frecventă la UV care provoacă pigmentarea excesivă  
  • Îmbătrânirea
  • Fumatul
  • Genetica
  • Deshidratarea care face ochii să pară “scufundați”
  • Dermatita

Pe lângă aceste cauze, există și câțiva factori de risc, care sunt:

  • Vârsta înaintată: procesul de îmbătrânire duce la pierderea țesutului gras și subțierea pielii din jurul ochilor, de aceea cearcănele sunt mai proeminente la persoanele în vârstă.
  • Etnie de culoare: persoanele care au pielea mai întunecată sunt mai predispuse să se confrunte cu apariția cearcănelor, deaorece pigmentarea este mult mai vizibilă.
  • Genetica: cearcănele pot fi moștenite ereditar iar în această situație nu poți să faci nimic decât să le ameliorezi foarte puțin. Cercetările arată că dacă un membru al familiei are o predispoziție pentru cearcăne, în mod automat și ceilalți membri ai familiei se confruntă cu această problemă. 

Scapă de cearcăne în 5 minute – cremă pentru cearcăne     

scapa de cearcane in 5 minute remedii

Poți prepara acasă diferite creme din ingrediente naturale pentru eliminarea cearcănelor sau poți să folosești o cremă din comerț care acționează eficient și te scapă de cearcăne în 5 minute.

Pentru a te bucura de beneficiile acestor mixturi trebuie să intri într-o stare profundă de relaxare după aplicarea lor. Folosește întotdeauna ingrediente proaspete pentru a obține rezultatele dorite. 

Iată câteva idei de creme pe care le poți prepara rapid la tine acasă :

  • Crema din cartofi și castravete

Aceste ingrediente au rolul de a regla circulația sângelui și de a relaxa ochii. Vei observa că după aplicarea acestei creme cearcănele vor dispărea aproape complet. Este important să aplici această cremă timp de cel puțin 10 zile pentru a vedea diferențe vizibile.

Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie :

  • Un sfert de cartof
  • Un sfert de castravete
  • O jumătate de capsulă de vitamina E

După ce ai curățat legumele trebuie să le fierbi câteva minute, la foc mic. După ce s-au înmuiat, oprești focul și le lași la răcit. Apoi le mixezi în blender împreună cu capsula de vitamina E, până se formează o pastă densă. Aplică amestecul în jurul ochilor, lași să acționeze 15 minute, apoi clătești din abundență.

  • Crema din mușețel și iaurt

Mușețelul este recunoscut pentru efectele sale calmante și relaxante și se dovedește a fi extrem de eficient în eliminarea cearcănelor. În amestec cu iaurtul, se obține o cremă de ochi hidratantă și foarte eficientă care te scapă de cearcăne în 5 minute.

Iată care sunt ingredientele principale :

  • 1 pliculeț de ceai de mușețel
  • Un sfert de cană de apă fierbinte
  • 1 lingură de iaurt

Prepară un ceai de mușețel și apoi adaugă iaurtul în ceai și amestecă energic. Este important să nu rămână cocoloașe sau bule de aer în acest amestec. Pune a crema obținută la rece pentru o zi pentru a-i optimiza efectele. Apoi aplic-o pe ochi, las-o să acționeze 20 de minute și clătește cu apă rece.

Aplică această cremă de cel puțin 3 ori pe săptămână înainte de culcare pentru a-ți calma ochii. Aceasta te scapă de cearcăne în 5 minute și te poți bucura din plin de beneficiile sale.

  • Crema cu măr și ulei de măsline

Mărul conține foarte mulți antioxidanți ce sprijină regenerarea celulelor iar uleiul de măsline pur hidratează pielea în profunzime. Folosește această cremă revigorantă de cel puțin două ori pe săptămână.

Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie :

  • O jumătate de măr
  • O lingură de ulei de măsline

Fierbe mărul în apă, până ce se înmoaie apoi procesează-l în blender pentru a obține o pastă de mere. Adaugă uleiul câte puțin și amestecă foarte bine cele două ingrediente. Întinde această cremă în jurul ochilor iar deasupra pune un prosop umed. Lasă să acționeze câteva minute și clătește cu apă caldă.

  • Crema din ulei de migdale și de avocado

Această cremă te scapă de cearcăne în 5 minute pentru că acționează rapid și îți revigorează tenul. Această combinație de uleiuri reprezintă opțiunea ideală pentru cei care vor să aibă grijă să arate bine. Iată care sunt ingredientele necesare :

  • 3 picături de ulei de avocado
  • 3 picături de ulei de migdale

Amestecă rapid cele două tipuri de uleiuri și aplică-le în zona ochilor, realizând un masaj ușor. Acest mix poate fi lăsat să acționeze peste noapte, pentru că uleiurile să se absoarbă foarte bine în piele.

Poți utiliza una dintre aceste creme naturiste sau poți încerca crema RIDONELA, special creată pentru toate tipurile de ten. Aceasta are un efect de lifting, îmbunătățește în mod vizibil țesutul pielii și reduce aspectul cearcanelor, stimulând în același timp producția de colagen. Se poate cumpăra doar online pe site-ul ridonela.ro

Bucură-te din plin de beneficiile acestei creme pentru  a avea un ten fin și catifelat, cu un aspect mai tânăr și mai luminos.

Datorită ingredientelor sale, hidratează foarte bine pielea și o menține elastică și flexibilă, îmbunătățind astfel densitatea și fermitatea pielii. Utilizează această cremă hidratantă și iluminatoare zi de zi și cu siguranță vei vedea diferența. Aplic-o atât pe față cât și în zona ochilor pentru un plus de efect și vei observa cum micile imperfecțiuni dispar iar cearăanele nu vor mai fi atât de vizibile.

Scapă de cearcăne în 5 minute cu ingrediente pe care le ai acasă  

Chiar dacă ești sceptică la început, ține cont de faptul că poți folosi ingrediente obișnuite ce te ajută să obții rezultate maxime. Spre exemplu, feliile de cartof, de castravete sau laptele fac adevărate minuni pentru piele. 

Iată ce trebuie sa faci :

  • Înmoaie un disc de bumbac în lapte

Laptele acționează imediat asupra umflăturilor de la nivelul pielii. Aplică câte un un disc de bumbac înmuiat în lapte rece pe fiecare ochi și repetă procedura pentru câteva zile. La final vei observa că cearcănele se vor retrage și vei avea senzația că ochii tăi s-au revigorat.

  • Aplică felii de castravete

Castravetele conține o mulțime de vitamine şi minerale și se regăsește deseori în diferite creme destinate îngrijirii pielii. Remediile naturale acționează în mod eficient și fac în mod vizibil diferența dintre ochii umflați și cei bine hidratați. Cantitatea mare de apă care se află în castravete are rolul de a reduce inflamaţia pielii, menţînând-o frumoasă și catifelată.

  • Folosește pliculețe de ceai negru și verde

Ia câte un pliculeț din fiecare ceai, udă-l din abundență cu apă fierbinte și lasă-le să se răcească până când ajung la temperatura camerei. Apoi aplică-le pe pleoape și vei vedea că ajută la tratarea pungilor de sub ochi. Acestea te scapă de cearcăne în 5 minute pentru că își fac efectul imediat.

  • Aplică felii de cartofi reci

Lasă un cartof la frigider peste noapte, pentru a se răci foarte bine. A două zi, taie 2 felii și pune-le pe ochi, având grijă să acoperi cearcănele în întregime. Lasă să acționeze câteva minute și repetă procedura câteva zile la rând, dacă vrei să arăți fresh în fiecare zi.

Cearcănele reprezintă  o problemă estetică foarte neplăcută pentru mulți dintre noi. Acestea strică aspectul machiajului și te face să ai un aspect obosit. Folosind diferite remedii cu ingrediente naturale poți avea certitudinea că nu îți afectează vederea în nici un fel.

Pielea din jurul ochilor este foarte fină iar acestea acționează ca un balsam revigorant, astfel că merită din plin să te răsfeți cu creme și remedii naturiste pentru eliminarea cearcănelor. Acestea reprezintă metoda ideală care te scapă de cearcăne în 5 minute.

 

Scapă de cearcăne – tratament microneedling    

scapa de cearcane in 5 minute microneedling

Tratamentul microneedling se dovedește a fi foarte eficient pentru îndepărtarea cearcănelor. Dacă vrei să scapi de aspectul obosit al tenului tău și să aduci un strop de strălucire pe fața ta, atunci ia în considerare această opțiune si opteaza pentru un tratament cosmetic

Există anumite proceduri estetice moderne, care implică folosirea laser-ului sau poți să alegi microneedling-ul care te scapă de cearcăne în 5 minute. Acest tratament ajută la estomparea rapidă a cearcănelor și se bazează pe capacitatea naturală a pielii de a se repara.

Procedura se realizează în cadrul unei clinici medicale sau la saloane cosmetice cu ajutorul aparatului de microneedling. Capătul acestuia este prevăzut cu multe micro-ace cu ajutorul cărora se induce mecanismul de auto-reparare prin crearea de micro-leziuni.

Aceasta stimulează producția de colagen, fără să existe nici un fel de riscuri de apariție a cicatricilor.

Prin intermediul acestui dispozitiv se acționează chiar și asupra pielii mai fine din jurul ochilor.

Înainte de această procedură este indicat să se facă un tratament cosmetic, care ajută la curățarea feței.

Rezultatele tratamentului cu microneedling se pot observa încă de la prima ședință, iar efectele obținute se mențin pentru maxim 6 luni.

Procedura nu este similară tratamentelor bazate pe injecțiile cu diferite fillere, ci se bazează pe abilitatea naturală a organismului de a se regenera.

Microneedling-ul te scapă de cearcăne în 5 minute și oferă un grad înalt de satisfacție chiar și celor mai exigenți beneficiari.

Pentru rezultate optime, se recomandă repetarea procedurii de minim 3 ori într-o perioadă de 6 săptămâni.

După fiecare procedură trebuie folosite diferite tratamente de întreținere, pentru ca producția de colagen să nu încetinească. Așadar, este interzisă folosirea cremelor cu retinol și vitamina C pentru aproximativ 10 zile pentru ca acestea pot sensibiliza tenul.

După această perioadă este indicată utilizarea unei creme cu retinol dar și a unei creme de protecție solară. Te poți spăla pe față doar după 8 ore iar a doua zi poți pune machiaj.

Acest procedeu face pielea să devină destul de uscată de aceea ai nevoie de o cremă hidratantă dar este indicat și să consumi cât mai multe lichide. 

În acest fel, elasticitatea pielii este vizibil îmbunătățită iar tenul tău va arată mult mai neted și mai frumos.

Microneedling-ul ajută la reducerea cearcănelor, dat fiind faptul că epiderma va avea un aspect mai îngroșat. Acest tratament are un efect imediat nu numai în îndepărtarea pungilor de sub ochi, a ridurilor fine dar și a cicatricilor.  

Reacțiile adverse apar extrem de rar dar acestea pot fi roșeață la nivelul pielii sau o umflare ușoară, care nu se mențin pentru mult timp. 

Prețul pentru tratamentul de microneedling poate să difere în funcție de clinica aleasă însă costa în jur de 150 de euro. 

Dacă nu ești adeptul tratamentelor cosmetice atunci poți lua în considerare utilizarea unor creme speciale, cum este Ridonela.

Aceasta sporește regenerarea țesuturilor, conferind un aspect luminos și neted al tenului. În plus, poate fi folosită cu încredere maximă și de către persoanele care au ten mai sensibil. 

Crema Ridonela reduce cearcănele, grație ingredientelor naturale din compoziția sa, cum sunt: niacinamida, coenzima Q10, acid hialuronic, ulei de argan, ulei de migdale și ulei de rodie și vitamina E.

Dat fiind faptul că acestea au o mulțime de beneficii pentru sănătatea pielii tale, te scapă de cearcane rapid și eficient.

Optează doar pentru produse cosmetice cu ingrediente naturale pentru că tenul tău are nevoie de îngrijire specială. Acestea îndepărtează riscul de apariție a alergiei sau intoleranței. Folosește o cremă delicată și fină care se absoarbe rapid în piele.

Ridonela reduce vizibil aspectul cearcănelor încă de la prima utilizare și îți fac ochii să pară mai revigorati și mai strălucitori.

Beneficiază de proprietățile sale antiinflamatorii. Crema îmbunătățește circulația și reduce în mod vizibil cearcănele. Zona din jurul ochilor devine luminoasă și proaspătă și ochii își recăpăta strălucirea.

Crema Ridonela conține ingrediente naturale, fără parabeni, fără alcool și fără coloranți. Aceasta se aplică pe zonele încercănate ale ochilor, în fiecare zi. Pentru comenzi intră pe site ridonela.ro

Pentru a menține rezultatele în timp este indicat să folosești crema regulat.

Aplicarea cremei se realizează cu mișcări circulare de întindere a pielii iar printr-o apăsare ușoară cu vârfurile degetelor se va stimula circulația și se va facilita pătrunderea cremei în piele.