Tratament cearcăne cu grăsime proprie – tot ce trebuie să știi

Aflat în topul procedeelor moderne, tratamentul pentru cearcăne cu grăsime proprie este mult mai des căutat. Intervenție simplă, efecte impresionante.

Descoperă, în acest articol, tot ce trebuie să știi despre tratamentul pentru cearcăne cu grăsime proprie: fie că ne referim la procedura în sine și la cum se desfășoară aceasta, cât și la recuperări și prețurile aferente.

Din ce în ce mai căutat și mai ales de către doamne și domnișoare, tratamentul cu grăsime proprie ia amploare și efectele sale sunt des apreciate.

Tratament cearcăne cu grăsime proprie

 

Pielea de sub ochi este foarte subțire, pentru că nu conține suficient țesut gras. Pierderea stratului de grăsime, de-a lungul timpului, dă naștere cearcănelor – acele adâncituri mai închise ca nuanță, de sub ochi – și, în același timp, aspectului obosit.

Chiar dacă ai început să întâmpini probleme cu cearcănele sau dacă chiar te-ai născut cu o cantitate mult mai mică de grăsime în jurul ochilor, acest tratament pentru cearcăne cu grăsime proprie poate reprezenta alegerea bună pentru tine.

Este bine să știi ce ți se potrivește și să alegi ce este benefic pentru tine și pentru pielea ta.

Umplerea cearcănelor prin transferul de grăsime este o intervenție simplă, cu efecte de întinerire și care îmbunătățesc aspectul obosit și lipsit de viață pe care îl avem.

Procedura estetică – tratamentul pentru cearcăne cu grăsime proprie – este cunoscută și drept Lipofilling, îți poate oferi reîntinerirea pe care ți-o dorești.

Acest tratament are o rată de succes din ce în ce mai bună, reinjectarea particulelor se face pe etape, printr-o tehnică destul de minuțioasă.

Această procedură este atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

Cu ajutorul tratamentului cearcănelor cu grăsime proprie poți corecta aspectul îmbătrânit, obosit, lipsit de viață, căzut al feței și poți reda chipului tău aspectul pe care ți l-ai dorit.

  • Cine crezi că este responsabilă pentru volumul și conturul feței?

Grăsimea!

  • Care crezi că este cel mai mare avantaj al acestei proceduri?

Se folosește o substanță naturală, care face parte din propriul tău corp și nu poate fi respinsă de acesta. De asemenea, nu apare nici un fel de cicatrice și nu implică tăieturi. Riscul de apariție a reacțiilor adverse/alergice nu există, grăsimea proprie este la îndemână și perfect adaptabilă zonei cearcănelor de sub ochi.

Câteva avantaje ale tratamentului cu grăsime proprie pentru cearcăne:

  • Rezultate naturale
  • Bine tolerată de oricine
  • Redă imediat volumul dorit

Chiar dacă cearcănele fac parte din procesul firesc și cauzele acestora diferă de la persoană la persoană, nu înseamnă că nu poți scăpa de ele, mai ales dacă ai la îndemână o grămadă de proceduri moderne și creme cu ingrediente minune.

 

Dacă nu ești încântată de acest tratament și nu-ți place ideea de transfer grăsime proprie dintr-o parte a corpului în alta, mai exact sub ochi, și nu iubești să fii injectată în niciun fel, atunci soluția noastră pentru tine este Ridonela.

Crema Ridonela îți sare în ajutor și este gata să lupte eficient cu cearcănele tale! O poți comanda de pe ridonela.ro

Tratament cearcăne cu grăsime proprie – procedură

tratament-cearcane-grasime

Întâi de toate, este bine să știi criteriile următoare, pentru a afla dacă ești candidatul ideal pentru această procedură.

Iată care sunt indicațiile de care trebuie să ții cont:

  1. Trebuie să fii într-o stare bună de sănătate
  2. Trebuie să fii stabil mental
  3. Discută cu medicul/chirurgul și află dacă este un tratament potrivit pentru tine și dacă te-ar avantaja
  4. Nu trebuie să ai probleme de coagulare a sângelui – sângele se transformă, din lichid, într-un gel

Se recomandă, înainte de intervenție, următoarele:

  1. Evitarea medicamentelor anti-inflamatoare, aspirinei (în primele 14 zile dinaintea tratamentului) și anticoncepționalelor (în primele 4-6 săptămâni dinaintea tratamentului), deoarece se pot forma cheaguri de sânge sau poate favoriza sângerarea.
  2. Evitarea expunerii la soare sau la solar. Studiile au arătat beneficiile, dar și efectele mult mai nocive, pe care le pot avea radiațiile solare.
  3. Oprirea fumatului, deoarece pot apărea complicații și rezultatele nu pot fi pe placul tău. De asemenea, nu se va vindeca la fel de repede
  4. Intervenția nu se efectuează în perioada menstruației
  5. Nu poți mânca în primele șase ore dinaintea tratamentului, iar hidratarea înainte și după intervenție este extrem de importantă, apa fiind absolut necesară pentru funcționarea normală a pielii
  6. Nu folosi creme de corp în dimineața din ziua intervenției

Tratamentul cearcănelor cu grăsime proprie este un tratament nedureros, datorită anesteziei locale.

O persoană mai sensibilă sau emotivă poate opta și pentru un sedativ ușor, pentru a le oferi o stare de liniște, fără să o adoarmă, oferindu-i un confort necesar pentru tratamentul cearcănelor cu grăsime proprie.

Grăsimea este recoltată din zonele cu exces – fie din abdomen, genunchi, fese, șolduri sau coapse – pe care le are pacienta sau pacientul cu o seringă și branule speciale, concepute în așa fel, pentru a limita deteriorarea celulelor adipoase – de asemenea foarte subțiri și ele, ca acele de la seringă.

Aceasta, ulterior, va fi curățată cu soluții hrănitoare și se vor îndepărta impuritățile care există în grăsimea colectată.

Grăsimea colectată este rotită cu o viteză mare într-o centrifugă, pentru a separa celulele adipoase de lichid. Pentru transferul de grăsime, se folosesc doar celulele adipoase întregi, nedeteriorate și curățate.

După ce medicul estetician se ocupă de curățarea grăsimii, urmează injectarea sub ochi, în zona cearcănelor. Acul va fi introdus și scos de mai multe ori, repetând până se obține rezultatul dorit.

Tu ai apela la această intervenție?

Tratament cearcăne cu grăsime proprie – recuperare

 

Ca la orice tratament, trebuie să te aștepți și la efectele de după acesta și la anumite reguli, pe care trebuie să le urmezi, pentru recuperare.

După tratamentul pentru cearcăne cu grăsime proprie pot apărea umflături, vânătăi mici, iar acestea se pot vindeca după 3-7 zile, sau chiar 24 de ore, în funcție de organismul fiecăruia, de sensibilitatea fiecăruia.

Va exista un disconfort foarte mic, iar înțepăturile pot fi vizibile primele două zile.

Un aspect foarte important face referire la machiaj și la masaj, așadar:

  • Nu folosi cosmetice faciale în primele 48 de ore
  • Nu masa timp de câteva zile zona și încearcă să o miști cât mai puțin

Nu vor exista dureri, dar poate apărea o senzație de jenă în momentul în care miști zona respectivă.

Aplică un cub de gheață pe zona de sub ochi, iar acea senzație va dispărea încetul cu încetul.

În cazul în care observi că substanța a fost rapid absorbită de organism, va fi nevoie de o nouă ședință în următoarele 6-10 săptămâni, în funcție de ce îți comunică medicul estetician.

  • Absorbția este mai redusă după a doua intervenție
  • Aproape toată grăsimea este absorbită de către organism de la a treia intervenție încolo

Pentru o recuperare mai rapidă, este bine să ții cont și de următoarele aspecte:

  • Evită alimentele sărate timp de câteva zile, pentru a nu reține apă
  • Aplică gheață pe zona cearcănelor, pentru o vindecare mai rapidă, de câteva ori pe zi

Pentru rezultate cât mai bune vei fi monitorizat, cât și pentru siguranța ta, după intervenție, de aceea va trebui să te prezinți la control următoarele zile, în funcție de ce recomandă medicul.

De asemenea, vei primi instrucțiuni privind recuperarea ta, dar și informații care îți vor fi utile, precum:

  • Eventuale simptome, pe care le vei avea
  • Posibilele complicații

În cazul tratamentului cearcănelor cu grăsime proprie, recuperarea poate include următoarele:

  • Umflături și vânătăi subtile, inițial
  • Îmbunătățiri, vizavi de aspect, după prima săptămână

Tratament cearcăne cu grăsime proprie – preț

 

Chiar dacă există un preț pentru tratamentul cearcănelor cu grăsime proprie, intervenția trebuie repetată, astfel vei cheltui și pentru următoarea ședință.

În primele zile este bine să urmezi un tratament care va fi recomandat de medic pentru un timp de 5 până la 7 zile.

Ulterior, trebuie să vii la control în următoarele 2 – 3 zile, apoi la 2 săptămâni. Rezultatul final se va evalua după 3 – 6 luni, când medicul va fi sigur de cât procentaj din grăsime a fost absorbit și de cât a rămas.

Pentru a te bucura de efecte de lungă durată:

  • Competențele foarte bune ale chirurgului, de aceea este bine să optați pentru un medic profesionist, cu experiență.
  • Injectarea cu succes a grăsimii stabilește o nouă sursă de alimentare – cu sânge – și, astfel, corpul primește nutrienții de care are nevoie în zona respectivă, pentru ca tratamentul cearcănelor cu grăsime proprie să fie, de asemenea, un succes.

Este bine să știi că, în general, prețul include următoarele:

  • Consultația, înainte de intervenție
  • Anestezia
  • Tratamentul propriu-zis
  • Controalele de după procedură

Prețul pornește de la 1200 de euro și poate ajunge până la 3000 de euro. Totul depinde, în funcție de:

  • clinica aleasă
  • medicul estetician
  • cât de accentuate sunt cearcănele
  • starea ta de sănătate de la momentul actual tratamentului pentru cearcăne cu grăsime proprie

Medicina a avansat foarte repede, iar noi avem totul la dispoziție, pentru o întinerire și un aspect exact așa cum ne-am dorit.

Este bine să optăm pentru ce e cel mai bun, pentru ce ni se potrivește cel mai bine și pentru ceea ce ne face fericiți.

Ține cont de sfatul medicului tău, alege sănătatea mai presus de toate și, astfel, vei face alegerea corectă.

Tratament cearcăne cu grăsime proprie – riscuri

 

Deși mulți spun că riscurile sunt destul de rare, este bine să le cunoaștem și să le luăm în considerare, pentru a fi pregătiți de orice situație neplăcută și să ne asumăm eventualele riscuri dacă alegem un astfel de tratament.

Cele mai frecvente complicații în urma tratamentului cearcănelor cu grăsime proprie sunt următoarele:

  • Infecție
  • Reacție adversă la anestezia locală
  • Cicatrizare
  • Hematom/serom – acumulare de sânge sub piele, care va trebui îndepărtat cât de repede cu putință
  • Reacții alergice
  • Țesuturile din adâncime pot fi afectate
  • Formare de noduli de grăsime sau de microchisturi
  • Asimetrii de volum
  • Grăsimea injectată poate fi absorbită aproape total, destul de rapid, în urma tratamentului
  • Vânătăi
  • Rezultatele neplăcute de către pacient

Riscurile sunt, în mare parte, aceleași ca la orice altă intervenție și este bine să le cunoaștem și să ținem cont de ele, chiar dacă acestea apar rar, nu sunt inexistente.

Medicul nostru ne va recomanda tratamentul pentru cearcăne cu grăsime proprie, în funcție de starea noastră de sănătate, iar medicul estetician va avea grijă pe tot parcursul intervenției, cât și după aceasta, de starea noastră.

De aceea, poți reduce anumite riscuri existente, dacă urmezi cu strictețe instrucțiunile și sfaturile medicului estetician cât timp ești sub observația acestuia.

Tratament natural pentru cearcăne

tratament-cearcane-grasime-proprie

Dacă nu dispui de banii suficienți sau de timpul necesar pentru a pregăti un tratament chiar la tine acasă, este bine să știi despre crema minune, pentru cearcăne – Ridonela – pe care o găsești pe ridonela.ro

Aceasta are numeroase beneficii, precum:

  • Conține doar ingrediente pe bază de plante, care te vor ajuta în lupta pe care o ai cu cearcănele și care le va estompa, chiar elimina dacă este aplicată constant.
  • Nu este testată pe animale.
  • Nu conține ingrediente care ți-ar putea afecta pielea, precum chimicale sau alți derivați.
  • Conține toate uleiurile necesare tenului tău, acid hialuronic, vitamina E și multe altele în compoziție – naturale și bune pentru tenul tău.

Putem spune că Ridonela este un amalgam întreg cu toate substanțele hrănitoare pentru pielea și pentru tenul nostru.

Ce poate fi mai benefic de atât?

Adaugă crema Ridonela în rutina ta zilnică și pregătește-te de efectele rapide și eficiente pe care ți le vor aduce ingredientele minune.

O poți comanda de pe site-ul ridonela.ro și poți începe, cât de curând, să o folosești zilnic.

Astfel, vei observa cum vor dispărea cearcănele și te poți folosi de această cremă minune.

Eficient, rapid și mai ieftin, chiar la tine acasă!

 

Ce spui despre tratamentul cearcănelor cu grăsime proprie? Tu l-ai alege?

Pune pe o foaie avantajele și dezavantajele în momentul în care faci alegerea, iar dacă ți se pare un tratament potrivit pentru tine ia în calcul și părerea medicului tău înainte de intervenție.