Ulei de ricin pentru riduri la ochi

Vrei să reduci, în mod vizibil, ridurile din jurul ochilor? Folosește ulei de ricin pentru riduri ochi și bucură-te de efectele sale miraculoase.

Tu știai despre ceea ce poate face uleiul de ricin pentru riduri ochi? A devenit din ce în ce mai cunoscut pentru efectele sale benefice asupra pielii. Dacă ești curioasă despre cum te poate ajuta, rămâi aici și continuă să parcurgi aceste rânduri. 

Vei afla, de asemenea, cum îl poți folosi, dacă există reacții adverse și care sunt, mai exact, acestea.

Știm, cu toții, că pentru prevenirea și eliminarea ridurilor este necesară o îngrijire deosebită a pielii, de aceea toate aceste informații despre produsele cât mai naturale pot reprezenta un prim pas către un ten lipsit de imperfecțiuni. 

Ulei de ricin pentru riduri ochi – spune adio ridurilor

ulei-de-ricin-riduri-ochi

Întâi de toate, trebuie să știm că ridurile din jurul ochilor sunt printre primele care apar, fiind conturate încă de la vârsta de 25 de ani. Acestea oferă un aspect veșnic obosit, lipsit de luminozitate, sunt foarte vizibile și ne pot afecta viața de zi cu zi, mai ales dacă punem accent foarte mare pe aspectul nostru și pe o piele sănătoasă. 

Uleiul de ricin este utilizat, des, în produsele cosmetice.

Probabil și tu ai folosit unul, fie pentru un ten luminos, fie pentru păr strălucitor, dar știai că acest ulei poate acționa și asupra ridurilor noastre? 

Dacă te confrunți cu riduri la ochi, cunoscute, popular vorbind, laba-gâștii, poți folosi uleiul de ricin pentru a le preveni, pentru a le estompa, pentru a împiedica adâncirea lor și, mai ales, pentru a le elimina. 

Acesta, chiar dacă a început să ia amploare în rândul cosmeticelor, este un remediu destul de vechi pentru riduri și pentru a obține o piele de vis, fiind folosit încă de pe vremea Egiptului Antic. 

Uleiul de ricin este un antiinflamator și un antioxidant

Cu ajutorul lui încetinim procesul de îmbătrânire al pielii și o protejăm, totodată, de factorii externi. 

Conține acizi grași care pătrund în pielea noastră, rapid, după ce l-am aplicat și estompează ridurile nedorite, îmbunătățește aspectul și textura.

Te poate ajuta, mai ales dacă este aplicat periodic, cu mici pauze ulterior, pentru a avea efecte eficiente.

Rămâi aici, pentru a descoperi cum îl poți aplica, într-un mod corect, ca să te bucuri de rezultatele sale pe termen lung.

Ulei de ricin pentru riduri ochi – cum te poate ajuta?

 

În primul rând, pentru menținerea sănătății pielii, cât și pentru fermitatea acesteia, hidratarea este una dintre cele mai importante. 

Nu ești fan ulei de ricin și nu îți place să îl folosești pe piele?

Atunci alege varianta de cremă, complet naturală, crema Ridonela. Aceasta te ajută la fel cum te ajută și uleiul de ricin, ba chiar mai mult, deoarece are ingrediente special alese, pentru a te scăpa de riduri la ochi. Se poate comanda pe site-ul ridonela.ro

Ridonela este benefică pentru tenul nostru, ne poate scăpa, într-un mod rapid și eficient de toate problemele inestetice cu care ne confruntăm, precum riduri (indiferent de locația lor), cearcăne, pungi de sub ochi, pete pigmentare. 

Hidratează, în profunzime, pielea și este potrivită pentru orice tip de ten, fiind absorbită foarte rapid în piele și întărind bariera de protecție a acesteia. Un ambalaj plin de vitamine, uleiuri, substanțe de care tenul nostru are nevoie, precum acid hialuronic, colagen vegetal, tens-up, coenzima Q10 și multe alte uleiuri. 

 

Uleiul de ricin, pe lângă hidratarea pe care ți-o oferă, te poate ajuta și în alte moduri, cum ar fi:

  • Stimulează producția de colagen – se găsește natural în piele, iar acesta hidratează, netezește, catifelează pielea – astfel încetinind apariția ridurilor.
  • Atrage umezeala din aer spre piele și o menține hidratată.
  • Curăță foarte bine pielea, datorită trigliceridelor care îndepărtează celulele moarte și praful.
  • Ține la distanță bacteriile.
  • Încurajează dezvoltarea țesuturilor noi, sănătoase din piele.
  • Îmbunătățește circulația sangvină, prevenind apariția altor riduri.
  • Stimulează producția de elastină – proteina naturală din piele care oferă abilitatea de a reveni la forma inițială, în urma contracțiilor și mișcărilor.

 

Uleiul de ricin face parte din gama ingredientelor naturale. 

Ingredientele naturale protejează pielea și îi oferă vitaminele necesare, pentru a spori sănătatea acesteia. 

Toate aceste beneficii ajută pielea în lupta cu ridurile și sunt eficiente pentru sănătatea pielii noastre. 

Ulei de ricin pentru riduri ochi – cum se folosește?

 

În primul rând, este bine să știm de unde achiziționăm un astfel de ulei. Acesta poate fi comandat online sau, pentru cine dorește să îl vadă și să îl analizeze mai de aproape, uleiul de ricin poate fi cumpărat din farmacii sau din magazinele speciale care conțin substanțe pentru înfrumusețare. 

ulei-de-ricin-pentru-riduri-la-ochi

Dacă îți dorești efecte eficiente din partea uleiului de ricin, trebuie să îl aplici într-un mod corect, urmând acești pași:

  • Curăță foarte bine tenul;
  • Unge zona din jurul ochilor, exact pe riduri, cu o cantitate mică de ulei de ricin și masează timp de patru-cinci minute;
  • Lasă-l să acționeze pe timpul nopții;
  • Dimineața spală foarte bine zona cu multă apă călduță;
  • Repetă acest proces timp de cinci zile, apoi ia o pauză tot de cinci zile, până vei aplica, din nou, uleiul. 

Dacă nu îți dorești să lași uleiul să acționeze peste noapte, poți urma acești pași:

  • Curăță tenul cât poți de bine, nu trebuie să existe urme de machiaj sau praf.
  • Înmoaie o dischetă, pe care o folosești pentru îndepărtarea machiajului, și masează cu el zona din jurul ochilor timp de patru-cinci minute.
  • Clătește, apoi, cu apă din abundență.
  • Repetă totul în fiecare seară, timp de cinci zile, apoi ia pauză timp de o săptămână. 
  • Diminuează ridurile cu ajutorul uleiului de ricin și profită de beneficiile acestuia asupra pielii tale.

Folosește aceste două metode, pentru a avea rezultate și pentru a te bucura de strălucirea și sănătatea tenului tău pentru timp îndelungat. Pielea va căpăta un aspect mult mai tânăr și te vei bucura de hidratarea acestuia, în profunzime. 

Tu ce metodă preferi?

Ulei de ricin pentru riduri ochi împreună cu alte ingrediente

 

Poți combina uleiul de ricin cu alte ingrediente naturale, care îți oferă și alte beneficii, pe lângă cele aduse de ulei. 

Aceste combinații pot fi aplicate pe orice tip de ten, ingredientele fiind naturale, de două – trei ori pe săptămână, apoi fă o pauză de două – trei săptămâni, pentru a lăsa toate vitaminele, mineralele și substanțele pătrunse în piele să își facă efectul.

Cantitățile trebuie să fie egale, pentru fiecare amestec în parte.

Așadar, iată cu ce poți combina uleiul de ricin:

Ulei de ricin și aloe vera

Amestecă o linguriță de ulei de ricin cu o linguriță cu gel de aloe vera. Aplică pe zona din jurul ochilor și menține compoziția acolo timp de 10-15 minute. Clătește, în profunzime, cu apă călduță. 

Aloe vera:

  • Accelerează producția de colagen;
  • Hidratează;
  • Hrănește pielea;
  • Conține vitamina C și vitamina E, ambele fiind un aliat important în lupta cu ridurile, protejând pielea de razele soarelui și de factorii externi, încetinind producerea, în exces, de melanină – substanța care oferă culoare pielii, părului și ochilor;

Dacă te afli printre persoanele care au planta propriu-zisă în casă, poți scoate aloe vera proaspătă, direct din frunză. Dacă nu, poți găsi în farmacii sau pe internet gelul de aloe vera. Ambele variante sunt la fel de benefice pentru ridurile tale. 

Ulei de ricin și lămâie

Amestecă o linguriță de ulei de ricin cu o linguriță de lămâie, apoi aplică pe ridurile de la ochi și lasă-le să acționeze timp de 10-15 minute. Dacă apare o senzație de disconfort, clătește totul cu apă din abundență, deoarece lămâia conține acid citric, care poate afecta pielea sensibilă. 

Folosește această combinație de două ori pe săptămână, timp de o lună, apoi fă o pauză o lună. Lămâia, pe lângă proprietățile sale pe care le are asupra ridurilor și pielii, poate usca foarte tare tenul, de aceea nu ar trebui aplicat dacă știi că te confrunți cu o piele sensibilă. 

Lămâia:

  • Conține vitamina A – controlează nivelul de sebum, pentru a preveni apariția iritațiilor, stimulează producția de colagen, pentru a preveni apariția altor riduri.
  • Conține vitamina C – oferă luminozitate tenului, îl protejează de razele ultraviolete.
  • Hidratează
  • Exfoliază

Ulei de ricin cu ulei de migdale

Amestecă 3 picături de ulei de ricin cu 3 picături de ulei de migdale. Aplică amestecul în jurul ochilor și masează timp de patru-cinci minute, pentru o absorbție mai bună și pentru stimularea circulației sangvine. 

Îl poți lăsa să acționeze peste noapte sau poți clăti, după masaj, cu apă din abundență. 

Uleiul de migdale:

  • Are efect hrănitor, hidratant și calmant;
  • Contribuie la regenerarea pielii;
  • Conferă strălucire și protejează pielea de factorii externi;
  • Protejează pielea de deshidratare.

Ulei de ricin cu ulei de cocos

Amestecă o linguriță de ulei de ricin cu o linguriță de ulei de cocos. Aplică în jurul ochilor și masează timp de câteva minute, pentru ca cele două să fie absorbite de piele cât mai bine. La final, clătește cu apă în abundență. 

Poți aplica acest amestec seara și îl poți lăsa să acționeze peste noapte. 

Uleiul de cocos:

  • Hidratează;
  • Protejează pielea de iritații și de inflamații;
  • Catifelează și oferă strălucire pielii;
  • Previne apariția ridurilor și le estompează;
  • Este un tonic excelent pentru ten, eliminând aspectul obosit.

Ambele uleiuri – de ricin și de cocos – pot fi folosite pentru pielea noastră, fiind foarte bune în hidratarea și în protejarea pielii de razele solare și de factorii externi. 

Toate aceste combinații te pot ajuta în lupta pe care o ai cu ridurile. Folosește ulei de ricin pentru riduri la ochi, împreună cu ingredientele prezente, pentru a te bucura de efectele sale. 

Dacă nu dispui de timpul necesar pentru toată această rutină zilnică, întrucât uleiul pătrunde în piele destul de greu și trebuie să acorzi timp pentru preparare și pentru masaj, minute întregi, poți alege o cremă care îți poate salva acel timp. Ba mai mult, pielea o absoarbe foarte ușor și nu te mai chinui cu uleiurile și lenjeria de pat pătata în fiecare dimineață.

  • Ridonela conține și vitamina E și uleiul de migdale, prezente în rândurile de mai sus;
  • De asemenea, celelalte ingrediente sunt tot naturale, pe bază de plante. 
  • Această cremă se absoarbe ușor în piele, hidratează intens, diminuând ridurile și prevenind apariția altora;
  • Protejează pielea de razele soarelui, datorită faptului că are în compoziție vitamina E și Coenzima Q10, sporește confortul pielii, netezește și catifelează;
  • Nu conține derivați chimici și petrochimici;
  • Nu este testată pe animale;
  • Poate fi aplicată zilnic, atât dimineața, cât și seara, pe tenul curat, pentru a elimina ridurile, fie că este vorba despre linii fine sau profunde;

Această cremă se poate comanda pe site-ul ridonela.ro

Tu ce metodă folosești pentru diminuarea ridurilor?

Ulei de ricin pentru riduri ochi – efecte secundare

 

În general, uleiul de ricin pentru riduri ochi este considerat sigur pentru pielea noastră. Cu toate acestea, însă, există rarele cazuri când pot apărea efectele secundare, iar noi nu vom mai avea o piele de vis, strălucitoare, frumoasă și sănătoasă, lipsită de imperfecțiuni. 

Iată care pot fi efectele secundare ale uleiului de ricin pentru riduri la ochi:

Alergii și reacții cutanate, precum:

  • Roșeață;
  • Durere;
  • Mâncărime;
  • Umflături.

Dacă ai aceste simptome după ce ai folosit ulei de ricin pentru riduri ochi, trebuie să stopezi utilizarea acestuia și să consulți un medic dermatolog specialist, care te poate ajuta să îți recapeți confortul și frumusețea. 

Poți încerca, înainte de a începe utilizarea acestuia, să testezi uleiul de ricin pentru riduri la ochi timp de câteva zile, pe o porțiune mică de piele, pentru a te asigura că nu prezinți nici un efect advers sau că nu ai nici o alergie la acesta. 

Dacă, totuși, nu vrei să riști, poți opta pentru crema Ridonela, deoarece aceasta nu provoacă nici o alergie, indiferent de tipul de piele pe care îl ai. De două ori pe zi este suficientă aplicarea acesteia, pentru a-ți lăsa pielea să absoarbă cât de bine posibil toate ingredientele, într-un mod eficient și rapid. Intră pe site și comandă.

Folosește și tu uleiul de ricin pentru riduri ochi, simplu sau în combinație cu alte ingrediente și profită de efectele sale asupra pielii tale. O piele sănătoasă și frumoasă va fi cartea ta de vizită și te va scoate în evidență într-o mulțime, ridicându-ți stima de sine și fiind din ce în ce mai apreciată pentru grija pe care o porți pielii tale. 

Nu ezita să zâmbești, nu fals, ci și cu ochii, fără nici o urmă de rid.